Prancūzijos prezidentas sulaukė kritikos už tai, kad pas meilužę važinėjo itališku motoroleriu

Prancūzijos prezidentas sulaukė kritikos už tai, kad pas meilužę važinėjo itališku motoroleriu

Prancūzijos prezidentas Fransua Olandas (Francois Hollande) sulaukė netikėtos kritikos - jis sukritikuotas už tai, kad pas savo meilužę važinėjo itališku motoroleriu.

Žurnalo "Closer" paskelbtos nuotraukos, kuriose įamžintas motoroleriu riedantis prezidentas, apkeliavo visas žiniasklaidos priemones ir tapo nemokama reklama Italijos motorolerių gamintojui "Piaggio". Tačiau ši "reklaminė kampanija" kartu sukėlė kompanijos konkurentės Prancūzijoje "Peugeot" pavydą.

Prancūzijos "Peugeot" motorolerių salono savininkas laišku kreipėsi į šalies pramonės ministrą Arno Monteburgą (Arnaud Montebourg). "Pone ministre, mes su džiaugsmu sutikome žinią, kad prezidentas savo asmeninėms kelionėms naudoja triratį motorolerį. Tačiau mūsų džiaugsmą aptemdė tai, kad prezidento motoroleris yra italų gamybos", - pabrėžiama Vilfrydo Jemerji (Wilfried Hemmerle) laiške, kurį paskelbė prancūzų dienraštis "Le Figaro".

Laiške atkreipiamas dėmesys į tai, kad ir "Peugeot" gamina triračius motorolerius. Tačiau, anot "Le Figaro", ne viskas yra taip blogai. Bent jau šalmas, kurį dėvėjo prezidentas, buvo pagamintas Prancūzijoje.

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder