Prancūzijos prezidentas savo žmoną pakerėjo žiniomis apie gėles

Prancūzijos prezidentas savo žmoną pakerėjo žiniomis apie gėles

Prancūzijos prezidentas Nikolia Sarkozi (Nicolas Sarkozy) savo žmoną Karlą Bruni (Carla Bruni) pakerėjo žiniomis apie gėles, praneša agentūra AFP.

Netrukus po to, kai jie prieš ketverius metus susipažino, N. Sarkozi vedžiojo ją po Eliziejaus rūmų sodą ir apžavėjo savo žiniomis apie gėles, pasakojo kūdikio besilaukianti Prancūzijos pirmoji dama.

"Jis žino visus lotyniškus gėlių pavadinimus", - sakė Karla interviu "BBC World Service". Tai padarė jai didelį įspūdį. "Aš sau pasakiau: o Dieve, aš turiu tekėti už šito vyro. Jis yra prezidentas ir dar žino viską apie gėles", - atviravo 43 metų moteris.

Ne tokia šneki K. B. Sarkozi buvo apie savo nėštumą. Ji teigė nemėgstanti apie tai kalbėti, nes yra "prietaringa". Be to, nėra ko daug pasakot. Daugybė moterų laukiasi kūdikio, prancūzams tai "neįdomu", pabrėžė prezidento žmona, jau auginanti devynerių metų sūnų iš ankstesnių santykių. Bendras jos ir N. Sarkozi kūdikis pasaulio šviesą turėtų išvysti spalį.

N. Sarkozi turi tris 14, 25 ir 26 metų amžiaus sūnus iš dviejų buvusių santuokų. 56 prezidentas jau yra ir senelis. Jis greičiausiai vėl dalyvaus pavasarį vyksiančiuose prezidento rinkimuose. Manoma, kad kūdikis gali padidinti smukusį jo populiarumą.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder