Praėjus 16 metų po skyrybų, Briusas Vilisas ir Demi Mūr vaidins vienas kitą mylinčius sutuoktinius

Praėjus 16 metų po skyrybų, Briusas Vilisas ir Demi Mūr vaidins vienas kitą mylinčius sutuoktinius

Praėjus 16 metų po skyrybų, Holivudo žvaigždės Briusas Vilisas (Bruce Willis) ir Demi Mūr (Demi Moore) vėl bus kartu, bet tik ekrane. Kaip pranešė pirmadienį JAV žiniasklaida, buvę sutuoktiniai ketina atlikti pagrindinius vaidmenis naujame dideliame Holivudo projekte, kurio detalės kol kas laikomos paslaptyje.

Žurnalistų duomenimis, dabar B. Vilisas ir D. Mūr susipažįsta su jiems pasiūlytu filmo scenarijumi. Juostoje bus pasakojama apie vienas kitą mylinčių ir ištikimų sutuoktinių santykius.

Pastaruoju metu 53 metų D. Mūr retai filmuojasi ir daugiausiai laiko skiria savo vaikams. 60 metų B. Vilisas dažniau pasirodo filmavimo aikštelėse. Pavyzdžiui, jis neseniai sutiko vaidinti dar viename "Kieto riešutėlio" (Die Hard) tęsinyje. Pirmoji šios serijos juosta, pasirodžiusi 1988 metais, išgarsino jį visame pasaulyje.

Pastarąjį kartą Demi ir Briusas kartu vaidino filme "Pražūtingos mintys" (Mortal Thoughts), sukurtame 1991 metais, kai jie dar buvo pavyzdinė sutuoktinių pora. Aktoriai susituokė 1987 metais ir kartu išgyveno 13 metų. Per tą laiką jiems gimė trys dukterys.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder