Polas Makartnis prisipažino, kad po „Beatles" iširimo buvo įjunkęs į alkoholį

Polas Makartnis prisipažino, kad po „Beatles" iširimo buvo įjunkęs į alkoholį

Polas Makartnis (Paul McCartney) prisipažino, kad po grupės „Beatles" iširimo buvo įjunkęs į alkoholį ir svarstė apskritai atsisakyti muzikos. Tai jis pareiškė interviu britų stočiai BBC, kurio ištraukos buvo paskelbtos antradienį.

„Nutrūko mano ryšys su ilgamečiais draugais, ir aš nežinojau, ar toliau užsiimsiu muzika", - sakė P. Makartnis apie laikotarpį po grupės išsiskirstymo 1970 metų balandį.

„Aš griebiausi butelio. Griebiausi viskio stiklo. Pradžioje tai buvo nuostabu, tačiau staiga neliko gero laiko", - pasakojo atlikėjas apie įjunkimą į svaigalus. Buvusi žmona Linda (Linda) padėjo jam įveikti priklausomybę, paraginusi įkurti grupę „Wings".

Grupė, kurioje tada grojo ir tuometinė P. Makartnio žmona, karjerą pradėjo netikėtais pasirodymais studentams. Vėliau ėmė šypsotis sėkmė, tačiau jos nieku gyvu negalima lyginti su „Beatles". „Jei sąžiningai - mes nebuvome tokie geri. Mes buvome siaubingi", - kalbėjo buvęs „bitlas". P. Makartnio žmona Linda 1998-aisiais mirė nuo krūties vėžio.

Interviu M. Makartnis atviravo ir apie savo buvusį grupės kolegą Džoną Lenoną (John Lennon) ir sudėtingus jųdviejų santykius. Laimei, jie nesutarimus išsprendė dar prieš tai, kai Dž. Lenonas 1980-aisiais buvo nušautas.

Visas P. Makartnio interviu bus parodytas šeštadienį.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder