Po skyrybų su B. Pittu aktorė A. Jolie nesusitikinėjo su jokiu vyru

Po skyrybų su B. Pittu aktorė A. Jolie nesusitikinėjo su jokiu vyru

Pirmosios žinios apie yrančią Angelinos Jolie ir Brado Pitto santuoką užsienio spaudoje pasirodė dar 2016-aisiais. Nuo tos dienos aktorės gyvenime nebuvo atsiradęs joks kitas vyras. O geidžiamiausiu vyru vėl tapęs Bradas ne kartą buvo užmezgęs santykius su garsiomis žvaigždėmis.

Pasirodo, yra priežastis, kodėl Angelina nusprendė atidėti romantiškus santykius su kitu žmogumi, rašo Thesun.co.uk.

Aktorei artimi šaltiniai teigia, kad po skyrybų su Bradu Angelina į pasimatymus nevaikšto, nes artimiausiu metu neturi jokių planų rimtam romanui užmegzti, be to, ji vis rimčiau žiūri į savo kaip aktorės ir režisierės karjerą, o ir vaikais tinkamai pasirūpinti turi ji pati.

Sklido gandai, kad A. Jolie vis atidėliojo ilgai trunkantį skyrybų procesą tikėdamasi, kad paskutinę minutę jos buvęs sutuoktinis persigalvos ir sugrįš pas moterį.

„Angelina šiuo metu yra labai užsiėmusi darbais ir vaikais, ji nesiruošia susitikinėti ir tai jos sprendimas, – „Hollywood Life“ sakė šaltinis. – Ji labai laiminga ir šiuo metu mano, kad romantiški santykiai nėra tai, ko jai trūktų iki pilnos laimės.

Taip yra ne dėl to, kad ji niekaip negali pamiršti Brado, jis niekaip nėra susijęs su jos priimtu sprendimu nesusitikinėti. Jai tai dabar paprasčiausiai nerūpi. Kada nors tai pasikeis, bet šiuo metu jos visas dėmesys skiriamas darbui ir vaikams, ji turi pakankamai veiklos.“

Be aktorės darbo, Angelina taip pat užima žurnalo „Time“ redaktorės pareigas, ji dirba su Jungtinių Tautų Organizacija.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder