Po gandų apie neištikimybę: gėlės, masažas ir žinučių jūra

Po gandų apie neištikimybę: gėlės, masažas ir žinučių jūra

Atlikėjas, aktorius Džastinas Timberleikas (Justin Timberlake) kovo 3-iąją sveikino savo gražuolę žmoną Džesiką Byl (Jessica Biel) su 38-uoju gimtadieniu. Nors romantišką šventę ir temdė gandų apie neištikimybę šleifas.

Mergišiaus reputacija

Garsioji pora kartu yra 7 metus. Dar neseniai jie mėgavosi šeimos laime, augino sūnų ir buvo laikomi viena tvirčiausių Holivudo porų. Tačiau po incidento, lapkričio mėnesį įvykusio Naujajame Orleane, žvaigždžių meilei iškilo grėsmė. Tada Džastinas buvo pastebėtas bare romantiškai leidžiantis laiką su jauna aktore Ališa Vainrait (Alisha Wainwrigth): porelė laikėsi už rankučių, o Dž.Timberleikas - buvo be vestuvinio žiedo. Nežiūrint to, kad aktorius viešai atsiprašė ir viską bandė nuleisti juokais, nuosėdų (bent jau Džesikai Byl) liko daug. Kalbama, kad pora net lankosi pas šeimos psichologą, norėdama išgelbėti santuoką.

O poros santykių istorija ir šiaip buvo gana sudėtinga. Pirmieji gandai apie garsenybių romaną pasklido 2007 m. Ir nors jie ilgai nekomentavo santykių, Holivudo gandonešiai viską žinojo: ir apie tai, kad tų metų rudenį jie ketino apsigyventi drauge, ir dar daug ką... Beje, jau artėjant 2008-iesiems pora nustojo slėpti romaną. Tačiau kartu su gerbėjų džiaugsmu prabudo ir piktų liežuvių tulžingumas: imta kalbėti, kad jos gyvenime atsiradus Džastinui, Džesika tapo liūdna ir agresyvi! Kartą įsikarščiavusi ji net trenkė paparacui... Ir netrukus, pasitvirtinus informacijai apie Dž.Byl bei Dž.Timberleiko romaną, pasigirdo kalbų ir apie jo neištikimybę. Vis dėlto, jau 2009 metais Džastinas ir Džes atrodė netgi labai laimingi.

Bet gandai apie tai, kad jų santykiai kliba, netilo. Buvo kalbama, kad Džes nesutaria su Dž.Timberleiko mama. Paskutiniuoju lašu, perpildžiusiu nuoskaudų ir nesutarimų taurę, buvo Džastino gimtadienis: tada Dž.Byl pasakė jaudinamą tostą - papasakojo, kaip jiedu susipažino, kaip ji laukė jo skambučio, o jis sureagavo labai netaktiškai.

Galop jie išsiskyrė, bet liko draugai. Po išsiskyrimo buvo paviešinta savotiška Džastino „neištikimybės kronika“ - seniai buvo kalbama, kad jis yra mergišius. Jam buvo pripaišyti romanai su Rijana (Rihanna), Olivija Man (Olivia Munn), Mila Kunis, Keit Hadson (Kate Hudson) bei „paprastomis mirtingosiomis“.

Kol jie buvo išsiskyrę, Džes vaikščiojo į pasimatymus su Džerardu Batleriu (Gerard Butler), o Džastinas - su Olivija Vaild (Olivia Wilde). Ir vis dėlto net tada Dž.Timberleikas prisimindavo Dž.Byl kaip svarbiausią savo gyvenimo moterį. O 2011 m. birželį pora nutarė pradėti viską iš pradžių. Ir netrukus nebeslėpė, kad vėl yra kartu.

Vėl bando pelnyti pasitikėjimą

Netrukus po to, kai atnaujino santykius, Džastinas ir Džesika nutarė susituokti. O netrukus Džesika ir Džastinas patvirtino, kad laukiasi vaiko. Džastinas iš lovelaso netikėtai tapo idealiu sutuoktiniu, kepančiu pyragus ir instagrame skelbiančiu žmonos pilvo nuotraukas. Ir dar kiekviena proga pasakojančiu, kad jo žmona - geriausia pasaulyje.

Ir štai dabar jų santuoka išgyvena krizę. Po „nieko nereiškiančio“ flirto su kolege Dž.Timberleikas vėl bando pelnyti žmonos pasitikėjimą ir meilę. Džesika šiuo atžvilgiu yra nusiteikusi ryžtingai ir dar taip, kad jos sutuoktiniui teko prisiminti laikus, kai jis ją dar tik mergino. Jų artimos aplinkos žmogus portalui „US Weekly“ papasakojo, kaip būtent žvaigždė stengiasi atgauti žmonos palankumą ir pasitikėjimą. Paaiškėjo, kad Džastinas Džesikai kasdien siuntinėja daugybę romantiškų žinučių, taip pat nuolat perka brangias dovanas. „Jis siunčia Džesikai daug malonių SMS, kuriose prisipažįsta, kad jam ji - nuostabiausia žmona ir mama pasaulyje“, - pranešė porai artimas šaltinis.

Pakartotinis bandymas užkariauti širdies damą neapsieina be didžiulių gėlių puokščių ir masažo. Džastinas nusiteikęs labai romantiškai ir nuolatos rengia žmonai mini pasimatymus, vienu žodžiu, daro viską, kad tik įtikintų Džesiką savo ištikimybe ir meile jai ir sūnui Sailui. Lieka tikėtis, kad tokie dėmesio ženklai ištirpdys Džesikos širdį ir ji atleis savo netikėliui vyrui.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder