"Playboy" įkūrėjo Hju Hefnerio ir jo sužadėtinės vestuvės neįvyks

"Playboy" įkūrėjo Hju Hefnerio ir jo sužadėtinės vestuvės neįvyks

Likus kelioms dienoms iki trečiųjų savo vestuvių 85 metų "Playboy" įkūrėjas sulaukė antausio iš savo sužadėtinės. 60 metų už jį jaunesnė Kristl Haris (Crystal Harris) atšaukė jungtuves, skelbia žiniasklaida.

"Vestuvės neįvyks. Kristl pakeitė savo poziciją", - pareiškė Hju Hefneris (Hugh Hefneris)  "Twitter" tinkle. 25 metų šviesiaplaukė teigė atitinkamą sprendimą priėmusi po "labai gilių apmąstymų". Kartu ji pabrėžė ir toliau labai gerbianti H. Hefnerį. K. Haris taip pat paprašė gerbti "privačią sferą, kurios mes šiuo metu nusipelnėme".

H. Hefneris K. Haris pasipiršo praėjusiais metais per Kalėdas. Vestuvės turėjo įvykti ateinantį šeštadienį Beverli Hilse.

Gegužės pradžioje sužadėtiniai svečiams išsiuntinėjo kvietimus. Legendinėje "Playboy" viloje turėjo linksmintis apie 300 žmonių. K. Haris pasakojo ketinanti per vestuves vilkėti rožinę suknelę. H. Hefneris liudininkais norėjo pasikviesti savo sūnus Marstoną (Marston) ir Kuperį (Cooper).

H. Hefneris ir K. Harison susipažino 2008-aisiais. Po metų gražuolė išsirengė gruodžio mėnesio "Playboy" žurnalo viršeliui. Jai tai būtų buvusi pirmoji santuoka, H. Hefneriui - trečioji. 2009 metais "Playboy" įkūrėjas išsiskyrė su antrąja savo žmona Kimberli Konrad (Kimberly Conrad).

Pirmasis "Playboy" numeris pasirodė 1953 metais Čikagoje. Šiandien jis leidžiamas daugiau kaip 150 šalių.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder