"Pikaso": nauji veidai ir didelės investicijos

"Pikaso": nauji veidai ir didelės investicijos

Naujosios sudėties grupė "Pikaso" ruošiasi užkariauti naujas platybes ir pranokti savo pirmtakus: suburta jaunų dainininkų trijulė sceną šturmuos su įspūdinga programa ir 60 tūkst. litų vertės vaizdo klipu.

Naujoji grupės sudėtis pirmąkart pasirodys publikai šįvakar Klaipėdos Žvejų rūmuose vyksiančiame lietuviškos popmuzikos koncerte "Didysis šou", kur atliks ne tik geriausias "Pikaso" dainas, bet ir du visiškai naujus kūrinius - "Liūdesio dangus" ir "Nostalgija".

Kitą pirmadienį šalies televizijas bei interneto žiniasklaidą pasieks ir pastarosios dainos vaizdo klipas, vertinamas 60 tūkst. litų. Išplatintose grupės fotosesijos nuotraukose, sukurtose filmavimo metu, naujieji "pikasai" įamžinti 30 nuogut nuogutėlių merginų apsuptyje.

Atnaujindami grupės sudėtį, prodiuseriai broliai Gintaras ir Mindaugas Bendžiai apsisprendė joje palikti Deividą, grupėje dainuojantį nuo pavasario, priimti dar vieną muzikinio realybės šou "Kelias į žvaigždes" dalyvį Haroldą bei jauną aktorių Tomą. Visa trijulė šiuo metu įsikūrusi Klaipėdoje.

Nors įprastai originaliąją grupės sudėtį keičiantiems atlikėjams daugiausia patikima kuo panašiau ir be didesnių pretenzijų perdainuoti sėkmę pelniusias pirmtakų dainas, naujieji "pikasai", manoma, pranoks jiems estafetę perdavusius kolektyvo narius.

"Turėjome iš ko rinktis - atrankoje dalyvavo apie 10 dainininkų, tačiau trijulė, šįvakar debiutuosianti "Pikaso" vardu, sužavėjo darbštumu bei entuziazmu. Šie vaikinai, sykį jau gavę šansą išmėginti savo jėgas popmuzikoje, jokio kito tikrai nepraleis. Nė nedrįsčiau jų lyginti su kitomis grupėmis ir atlikėjais. Kertu lažybų, kad su tokiu užsidegimu veikti ir troškimu realizuoti save jie daug pasieks", - įsitikinęs G. Bendžius.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder