Pavojingi garsenybių hobiai

Pavojingi garsenybių hobiai

Kokių pavojingų hobių, kurie gali baigtis liūdnai, turi visame pasaulyje žinomos žvaigždės?

Vienas iš populiariausių ir žinomiausių pasaulio kino aktorių Žeraras Depardjė 1 (Gerard Depardieu) puikiai atrodo ant savo mylimo motociklo. Būtent juo aktorius važinėja po Paryžių. Ž.Depardjė turi didžiulę brangių motociklų kolekciją, tai jo hobis. „Man motociklas - laisvės simbolis. Nepakenčiu automobilių, viso to idiotų sambūrio, įstrigusio begalinėje spūstyje. Su dvirate transporto priemone net važiuodamas nedideliu greičiu visada būsi pirmas“, - sakė aktorius interviu. Būdamas jaunas, Žeraras Depardjė mėgdavo lakstyti 240 km/val. greičiu! Bet dabar viskas pasikeitė, po Paryžių taip nepalakstysi. Be to, aktoriaus sąskaitoje - jau apie dvi dešimtys eismo įvykių, keliuose iš jų jis rimtai nukentėjo. Naujausią incidentą galima paaiškinti visiškai proziškai. Policija, atvykusi į įvykio vietą, įkalbėjo aktorių pasitikrinti dėl alkoholio. Testo rezultatas buvo teigiamas - aktorius buvo girtas.

Evanas Magregoras 2 (Ewan McGregor), populiarus škotų aktorius („Žvaigždžių karai“, „Angelai ir demonai“), kaip ir Ž.Depardjė, žavisi motociklais. 2004 m. Magregoras su anglų aktoriumi Čarliu Burmanu (Charley Boorman) motociklais apkeliavo aplink pasaulį. Dar tik ruošdamiesi dalyvauti beprotiškame projekte „Ilgas kelias“, pilotai pratinosi važinėti neišvažiuojamais keliais, dažnai griūdavo ir patyrė įvairiausių traumų, bet tikslo neatsisakė. Nepaisydamas pavojų, J.Magregoras planuoja dar vieną kelionę - nuo Horno kyšulio per Pietų ir Centrinę Ameriką iki Kalifornijos.

Aktorė, dainininkė, prodiuserė Nikolė Kidman 3 (Nicole Kidman) garsėja energingu charakteriu. Kas nerizikuoja, tas ... ne Nikolė Kidman. Ji dievina parašiutų sportą. Kalbama, kad ji mėgsta padirginti nervus iššokdama iš sraigtasparnio be parašiuto, o paskui, maždaug po tūkstančio metrų, partneris tiesiog ore užmeta ant jos kuprinę su parašiutu. Kalbama, kad rizikingų skrydžių pomėgiu ją užkrėtė buvęs vyras Tomas Kruzas (Tom Cruise). Sutuoktiniai mėgo drauge traukti į kalnus. Jų įvaikiai specialiose kuprinėse irgi vykdavo kartu - mamai ir tėtei ant nugaros. O daiktus, kaip liežuvavo gerbėjai, garsiesiems keliautojams iš paskos nešdavo specialūs nešikai.

Stivas Makvynas 4 (Steve McQueen), Amerikos kino legenda („Šaunusis septynetas“), JAV garsėjo ne tik kaip aktorius, bet ir kaip lenktynininkas. Tikriausiai trasoje S.Makvynas duodavo valią savo maištingam charakteriui, nuolatos rizikuodamas ir siekdamas pergalių. Yra garsus jo pasakymas: „Lenktynės tai gyvenimas. Viskas, kas vyksta prieš jas ar po jų - tik laukimas“. S.Makvynas dalyvavo motociklų lenktynėse ir krose, įvairiuose raliuose, kelis kartus patyrė traumas, bet automobilių sporto nemetė. Jis niekada neatsisakydavo vaidmenų, kaip nors susijusių su važinėjimu motociklais ir automobiliais, ir dažnai pats atlikdavo kaskadininkų triukus. Lenktynininko ir aktoriaus karjeros junginys - 1971 m. sukurtas filmas „Le Manas“, kuris buvo filmuojamas tikroje trasoje ir su tikrais lenktyniniais bolidais. Per visą laiką S.Makvynas surinko vieną iš didžiausių motociklų ir sportinių automobilių kolekcijų, kai kurie jos eksponatai reguliariai pasirodo aukcionuose. Beje, žvaigždei priklausęs žydras „Porsche 917“ buvo parduotas už 4 mln. dolerių (maždaug 10 mln. litų).

Polas Njumenas 5 (Paul Newman, 1925-2008 m.) yra vadinamas mėlyniausių akių kino istorijoje savininku. Garsiojo „Oskaru“ vainikuoto aktoriaus („Katė ant įkaitusio skardinio stogo“, „Ilga karšta vasara“) hobis taip pat buvo automobilių sportas. Jis dalyvavo daugybėje įvairaus lygio lenktynių. 1983 m. Polas su buvusiu varžovu Karlu Hasu (Carl Haas) subūrė lenktynininkų komandą „Newman/Haas Racing“ (NHR), kuri pelnė iš viso 107 pergales įvairiuose čempionatuose. Automobilių sporte P.Njumeną sėkmė lydėjo lygiai kaip kine - jis nė karto nepatyrė kokių nors rimtų avarijų.

Madonos 6 (Madonna) hobis ne toks rizikingas, nors būtent bijodama traumų dainininkė ilgai nesiryžo pradėti treniruotis. Madona, kaip ir jos buvęs vyras Gajus Ričis (Guy Richie), jau kelerius metus praktikuoja karatė ir lanko vieną iš garsių šio sporto klubų Londone. Beje, Gajus Ričis turi juodąjį diržą; spauda rašė, kad Madona jam pavydi ir nori tokio paties. Kaip žinoma, dainininkė karatė sudomino ir savo vyresniąją dukrą Lurdes (Lourdes).

Kameron Dias 7 (Cameron Diaz) tris kartus banglente susilaužė nosį. Banglentės - mėgstamas žvaigždės hobis. Vieną kartą tai įvyko 2003 m. Havajuose, kai aktorė pramogavo su vyresniąja seserimi ir draugais. Vėliau Kameron pasakojo, kad susidūrė su vienu iš banglentininkų ir gavo lenta per nosį. Suprantama, atsitiktinai.

Parengta pagal dienraščio "Respublika" priedą "Julius/Brigita"

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder