Pati pavydžiausia moteris pasaulyje?

Pati pavydžiausia moteris pasaulyje vertė savo vyrą kiekvieną kartą atlikti testą melo detektoriumi

Moteris vardu Debbi vertė savo vyrą kiekvieną kartą atlikti testą melo detektoriumi, kai tik jis išeina iš namų ir draudžia naršyti internete, kad nesusižavėtų kitomis merginomis

Moteriai buvo diagnazuota reta liga, vadinama „maniakišku pavydu“.

Debbi Wood iš Lesteršyro paranoiškai bijojo, kad jos vyras Steve Wood „nenusuktų į šoną“.

Todėl, kad to nenutiktų, Debbi kelis kartus per dieną tikrino savo vyro mobilųjį telefoną, banko ataskaitas.

Pora susipažino per bendrus draugus ir, nuo to laiko, vyrui neleidžiama žiūrėti į jokias moteris internete, rodomas per televiziją, grožėtis jomis žurnaluose.

Gydytojai nustatė, kad moteris kenčia nuo Othello sindromo- psichikos sutrikimo, kuris verčia sergančiuosius abejoti savo partnerio ištikimybe be jokios priežasties.

„Nepaisant to, jog žinau, kas su manimi yra negerai, tačiau dar laukia ilgas gydymo kelias.

Jei Steve parduotuvėje pirkdamas pieną užtrunka ilgiau nei 15 minučių, vos tik grįžęs namo privalo pasitikrinti melo detektoriumi.

Man tiesiog darosi baisu vien nuo minties, kad parduotuvėje jis nužiūrinėja kitas darbuotojas. Taigi, aš tiesiog privalau įsitikinti tuo“, - sakė pavydžioji sužadėtinė.

„Jis tikrai yra labai žavus vyras, tačiau problema yra ne tai. Aš tik noriu būti tikra, kad galiu juo pasitikėti tuomet, kai jis išeina kur nors vienas.

Aš nenoriu, kad jis manytų, kad kitos moterys yra daug karštesnės. Jei esi kam nors rimtai įsipareigojęs, tuomet tavo žvilgsnis turi būti nukreiptas tik į tą žmogų“, - įsitikinusi Debbi.

Po dešimties Jungtinėse Amerikos Valstijose praleistų metų, kuomet išsiskyrė su savo ilgamečiu draugu, Debbi nusprendė grįžti atgal į Jungtinę Karalystę.

Ji jautėsi tokia sugniuždyta dėl nenusisekusių santykių, jog manė, kad daugiau niekada negalės pradėti naujų. Ekspertų nuomone, ši patirta emocinė trauma ir buvo jos ligos priežastis.

Mergina gyveno gimtojoje Škotijoje, kai vienas draugas supažindino ją su Steve socialiniame tinke „Facebook“. Po keletą savaičių trukusių susirašinėjimų žinutėmis, mergina išvyko į Londoną, kur ir įvyko pirmasis poros pasimatymas.

„Po mūsų pirmojo bučinio mes supratome, kad norime būti kartu. Aš tikrai nemaniau, kad, po savo ankstesnių nesėkmingų santykių, vėl įsimylėsiu, bet Steve tiesiog pavergė mano širdį.

Organizatorių nuotr.

Vienintelis dalykas, kuris kliudė mūsų santykiams, buvo didžiulis atstumas skyręs mus. Mes pradėjome kurti rimtus planus kaip apsigyventi kartu, bet kaip tik tuo metu sužinojau, kad jis vis dar susitikinėja su savo buvusia mergina.

Jis teigė, kad dėl didelio atstumo, nelaikė mūsų santykius rimtais. Šį nesusipratimą, aš jam atleidau, bet pradėjau abejoti jo ištikimybe“, - pasakojo Debbi.

Pasirodo, kad Debbi taip pat nustatytas ir dismorfinis sindromas, sukeliantis jai dar didesnį pavydo jausmą, kuris ypač sustiprėjo porai apsigyvenus kartu.

Moteris kompiuteryje ir mobiliajame telefone įdiegė programą, neleidžiančią stebėti atviras moterų nuotraukas. Be viso to, Debbi savo vaikinui uždraudė žiūrėti televizijos programas, rodančias kitas moteris.

„Kartą televizoriaus ekrane pamačius reklamą, kurioje mergina reklamavo skutimosi peiliukus, mane apėmė paniška baimė, kad Steve negali atitraukti akių nuo tos moters.

Taigi, vienintelis dalykas, kuris galėjo mane bent kiek nuraminti, tai uždraudimas jam žiūrėti bet kokias programas, kuriose būtų galėjęs pamatyti bet kokią moterį.

Dėl šios priežasties aš ir nusprendžiau įsigyti melo detektorių. Tai, mano nuomone, yra vienintelis patikimas būdas įsitikinti ar mano vaikino akys nenukrypsta kur nereikia. Nepaisant keleto atvejų, kai pričiupau jį spogsant į kitas merginas, juo galima pasitikėti“, - džiaugėsi ji.

Nepraėjus nei šešiems mėnesiams, Othello sindromas, kuris Debbi buvo diagnozuotas Rugsėjį, darėsi vis stipresnis, todėl mergina buvo priversta palikti šiuos namus.

Debbi buvo paskirta susirūpinimą mažinanti meditacija, o taip pat ir terapija, po kurios moteris tikisi ištekėti už savo mylimojo, kuris jai pasipiršo šiais metais. Taip pat, moteris tiksi padėti ir kitiems, kenčiantiems nuo tos pačios ligos.

Šios ligos pavadinimas kilo iš Viljamo Šekspyro pjeses, kurioje pagrindinis veikėjas Othello nužudo savo žmoną, kurią įtaria buvusią neištikimą.

Tyrimai rodo, kad maždaug apie 15 proc. sergančių šia liga, turi potraukį į smurtinius veiksmus, nukreiptus prieš savo partnerius.

Vienas iš tokių pavyzdžių - 64 metų vyras sirgęs šia liga, nužudė savo sutuoktinę. Vyras namuose slapta įmontavo klausymosi aparatus, kurie ir leido atskleisti moters neištikimybę.

„Mano pavydas pasiekia net tokį lygį, kad pradedu mėtyti daiktus esančius namuose. Nepaisant viso šito, mano vaikinas vis dar yra su manimi, todėl aš tvirtai žinau, kad jis yra tikrai man skirtas.

Mano nuomone, daugelis moterų turi tokią pačią problemą, bet ne visos tai supranta. Aš manau, kad visa tai kyla dėl spaudimo mūsų visuomenėje, kurioje vyrauja tam tikras stereotipas, kad moters etalonas yra plona, graži blondinė su didele krūtine.

Man pasisekė, kad mano antroji pusė yra tokia supratinga- kitoms ne taip pasisekė“, - džiaugėsi moteris.

Debbi sužadėtinis neneigia, kad gyventi su ja nėra lengva, tačiau, pasak jo, ji yra viso to verta.

„Žinoma, mane labai nervina, kai melo detektoriaus „išvados“ neatitinka realybės.

Tai verčia Debbi manimi abejoti, o man reikia ją įtikinėti, kad tai netiesa ir melstis, jog ji manimi patikės.

Viliuosi, kad galėsiu su tuo susitaikyti, nes žinau, kad mes esame skirti vienas kitam.

Ji man yra viskas, todėl nemanau, kad daugiau ar mažiau pavydo galėtų ką nors pakeisti“, - sakė vaikinas.

Organizatorių nuotr.

Pagal užsienio spaudą

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder