Paskutinis bandymas susigrąžinti K. Kardashian? T. Thompsonas buvusiai mylimajai nupirko prabangų automobilį

Paskutinis bandymas susigrąžinti K. Kardashian? T. Thompsonas buvusiai mylimajai nupirko prabangų automobilį

Kaip skelbia užsienio žiniasklaida, krepšininkas Tristanas Thompsonas savo buvusią mylimąją ir dukters motiną Khloe Kardashian susigrąžinti bando prabangiomis dovanomis. Tai padaryti jam patarė bičiulis Drake’as.

Kanadietis sportininkas, nėščią Khloe išdavęs su jos sesers Kylie Jenner geriausia drauge Jordyn Woods, rodos, nebežino, ką daryti, kad susigrąžintų mylimąją, tad patarimo kreipėsi į artimą bičiulį reperį Drake’ą. Šis liepė dukters motinai padovanoti kažką ypatingo.

Tas ypatingas daiktas – prabangus „Porche 911“ automobilis, vertas 440 tūkst. dolerių.

Dovana, rodos, suveikė. Khloe pakvietė Tristaną pavakarieniauti jos namuose, taip leisdama jam ne tik pasimatyti su beveik 1,5 metukų dukra True, bet ir pakurstydama kalbas apie atleidimą.

„Tristanas gerai sutaria su Drake’u, kurio patarimų jis prašo siekdamas vėl tapti Kardashianų šeimos nariu, – sakė šaltinis. – Drake’as liepė jam nevaržyti savęs, jei jis nori susigrąžinti Khloe. Kvietimas vakarienės gal ir nėra atitinkami mainai į naują automobilį.“

Tačiau po to, kaip jis pasielgė su Khloe, sportininkas negali tikėtis, jog jis bus laukiamas išskėstomis rankomis.

„The Sun“ praeitą mėnesį skelbė, kad Tristanas planavo pakviesti Khloe prisijungti prie jo romantiškoje kelionėje į Graikiją. „Susigrąžinsiu šeimą“, – prižadėjo jis.

Tačiau K. Kardashian taip lengvai T. Thompsonui neatleis. Dar birželį moteris, kaip skelbiama, panaikino visus įrodymus apie jos namuose kadaise gyvenusį Tristaną. Tam ji išleido nemažą sumą pinigų – apie 240 tūkst. dolerių.

Pasak šaltinio, moteris sunaikino ne tik nuotraukas ir jo daiktus. Ji pasamdė profesionalus, kurie visiškai transformavo virtuvę, pakeitė maisto ruošimo indus naujais.

„Puodai, baltymų milteliai, puodeliai, iš kurių juodu gerdavo, viskas, kas jai priminė jį, buvo pakeista arba sunaikinta“, – sakė šaltinis.

Nepaisant jaučiamo pykčio, Khloe leidžia dukters tėvui matytis su vaiku. Tristanas buvo pakviestas paminėti pirmojo True gimtadienio balandį.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder