Nupirko žmonai 55 tūkst. suknelių

Nupirko žmonai 55 tūkst. suknelių

Jeigu meilę matuotume nupirktomis suknelėmis, Polas Brokmanas (Paul Brockman) - labiausiai savo žmoną mylintis vyras pasaulyje. Per pastaruosius 56 metus jis jai nupirko 55 tūkstančius suknelių. Ir visas išrinko pats.

Savo mylimąją Margo vokietis Polas vedė dar tėvynėje - Vokietijoje. Išvykęs su ja gyventi į Ameriką, čia sukūrė statybos kompaniją. Pora nuo jaunumės mėgo sportinius šokius, ir Polas norėjo, kad jo Margo kaskart šoktų vis su kita suknele. 1988 metais moteris jau turėjo apie 25 tūkst. suknelių. Margo labai nemėgo vaikščioti po parduotuves, tad sukneles visada rinkdavo pats sutuoktinis. Reiktų pridurti, kad brangiausia suknelė, kurią vokietis nupirko žmonai, kainavo 300 dolerių (apie 762 litus).

Daugumos iš visų 55 tūkstančių egzempliorių Margo nė karto nebuvo apsivilkusi. Ji kartojo vyrui liautis, tačiau Polas neklausė, netgi pradėjo tai daryti slapčia. Garažas, virtęs gigantiška spinta, visą laiką pilnėjo. Pora niekam nepasakojo apie keistą Polo pomėgį, tačiau kartą jų dukra Luiza pati atrado suknelių slėptuvę. Ji paklausė tėvo, ką jis ketina su jomis veikti. „Paliksiu jas tau“, - paaiškino šis. Luizai senų suknelių nereikėjo, tad atžala sumanė jas parduoti ir atidarė suknelių parduotuvę. Deja, prekyba kol kas sekasi sunkiai...

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder