Nuo krūties vėžio mirė Andželinos Džoli teta

Nuo krūties vėžio mirė Andželinos Džoli teta

Prieš dvi savaites Andželina Džoli (Angelina Jolie) paskelbė, kad dėl padidėjusios vėžio rizikos ryžosi abiejų krūtų pašalinimo operacijai. Dabar sužinota, kad nuo krūties vėžio mirė jos teta Debi Martin (Debbie Martin). 61 metų moteris sekmadienį mirė Eskondido ligoninėje Kalifornijos valstijoje, praneša agentūra AP.

"Andželina visą savaitę palaikė kontaktą su mumis, jos brolis Džeimis (Jamie) buvo pas mus ir kiekvieną dieną rėmė", - žurnalui "E!Online" sakė aktorės dėdė Ronas Martinas (Ron Martin).

Debi buvo taip pat nuo krūties vėžio mirusios A. Džoli motinos jaunesnioji sesuo. 56 metų Marčeliną Bertran (Marcheline Bertrand) vėžys pasiglemžė 2007-aisiais.

A. Džoli savo sprendimą ryžtis krūtų amputacijai pagrindė smarkiai padidėjusia vėžio rizika. Ji turi mutavusį geną BRCA1. Medikų duomenimis, tikimybė jai susirgti vėžiu siekė 87 proc.

Šį geną turėjo ir A. Džoli teta. Tačiau ji apie tai sužinojo tik tada, kai medikai jai 2004-aisiais diagnozavo vėžį. "Jei mes tai būtume žinoję iš anksto, žinoma, būtume darę tą patį, ką dabar padarė Andželina", - kalbėjo R. Martinas.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder