Nicole Scherzinger pagaliau išmoko mylėti savo kūną

Nicole Scherzinger pagaliau išmoko mylėti savo kūną

Buvusi "Pussycat Dolls" narė Nicole Scherzinger sako, kad ji pradėjo skaičiuoti kalorijas ir bėgioti būdama vos 14-os metų. Tačiau dabar JAV laidos "X Factor" teisėja teigia, kad nebėra svarstyklių vergė, ir prisiekinėja valganti viską, ko nori.

„Teko nueiti ilgą kelią, kad pamilčiau savo kūną, - 33 metų atlikėja pasakojo žurnalui "Shape". - Aš pradėjau bėgioti ir skaičiuoti kalorijas, kai man buvo 14. Esu išbandžiusi daugybę dietų. Tuo metu, kai buvau "The Pussycat Dolls" narė, nuolatos stebėdavau savo svorį. Ir tai tapo mano priešu, nes aš pastebėjau, kad kai įtemptai sportuoju, svoris didėja. 

Dabar, kai man virš 30, aš nulipau nuo svarstyklių, ir pasikliauju tuo, kaip priglunda mano rūbai. Aš priimu savo kūną tokį, koks jis yra, ir išmokau ji mylėti.

Šiais laikais svarbiausia yra rasti harmoniją.

Mano naujas moto yra: būk aktyvus, valgyk viską saikingai ir nebūk per griežtas sau.“

Nepaisant to, kad jos raumenys kieti kaip uola, Scherzinger teigia suvalganti labai daug maisto.

„Tiesą sakant, valgau labai daug, - sako ji JAV fitneso žurnalui. - Netgi kai labai intensyvi dienotvarkė, aš niekada nepamirštu pavalgyti. Pusryčiams dažniausiai valgau minkštai virtus kiaušinius, rūkytą lašišą ir sveikų grūdų duonos skrebutį. Pietums: šaltą mėsos užkandį, daržoves ir vaisius. O vakarienei dažniausiai vištieną arba žuvį su ryžiais ir dar daugiau daržovių.“

Kai nori pasilepinti, Nicole renkasi mažiau žinomus patiekalus. „Tam, kad visapusiškai patenkinčiau savo norus, aš atsižvelgiu į savo šaknis, - sako ji. - Aš gimiau Havajuose, taigi man labai patinka džiovintas tunas, mirkytas sojos padaže, kalua kiauliena, bananų blyneliai su kokosų sirupu ir šokoladu užpilti Makadamijos riešutai.“

O Dieve, aš galėčiau priaugti penkis kilogramus vien šnekėdama apie šiuos patiekalus.“

Buvusi konkurso "Dancing With the Stars" nugalėtoja sako, kad ji šoka, kai nori atsikratyti keleto nereikalingų kilogramų.

„Kai ruošiuosi turui ar filmavimui, visomis jėgomis atsiduodu darbui, ir tie papildomi kilogramai tiesiog ištirpsta“, - sako Nicole.

 

Šaltinis: www.dailymail.co.uk

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder