Netikėta Jennifer Aniston išpažintis apie santykius su Bradu Pittu

Netikėta Jennifer Aniston išpažintis apie santykius su Bradu Pittu

Visai neseniai rašėme apie vėl atsinaujinusias kalbas, esą Jennifer Aniston ir Bradas Pittas vėl kartu. Tokias kalbas pakurstė faktas, kad ilgą laiką nebendravę buvę sutuoktiniai palaiko draugiškus ryšius.

Žiniasklaidoje buvo rašoma, kad Bradas Pittas dalyvavo Jennifer 50-tojo gimtadienio vakarėlyje ir padovanojo jai tikrai įspūdingą dovaną.

Kalbama, kad jis išpirko namą, kuriame jiedu kartu kadaise gyveno, o gimtadienio dieną gavusi raktus nuo buvusių namų, Jen kone pravirko iš laimės.

Jennifer labai mylėjo šiuos namus ir stipriai pergyveno, kuomet po skyrybų su Bradu teko juos parduoti.

 Iš karto po gimtadienio Bradą sutikęs fotografas tiesiai šviesiai paklausė, ar kalbos apie santykių atnaujinimą yra tiesa, tačiau aktorius tik smagiai nusijuokė: „O Dieve mano!“ leisdamas suprasti, kad tai tėra eilinės kalbos.

O leidiniui The Mirror itin atvirą interviu apie santykius davusi Jennifer neslėpė savo jausmų buvusiam vyrui: „Aš myliu Bradą.

Aš jį tikrai myliu ir mylėsiu iki gyvenimo pabaigos. Jis tiesiog nuostabus vyras ir aš nė sekundei nesigailiu to, kad buvome susituokę. Kartu praleidome 7 labai ryškius metus, daug ko išmokome vienas iš kito, mums buvo smagu! Turėjome nuostabius, nors ir ne visuomet paprastus santykius.“

 

 

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder