Nėščias vyras pasinaudojo lietuvio sperma

Nėščias vyras pasinaudojo lietuvio sperma

Pasaulį savo nėštumu pribloškęs Thomas Beatie džiaugiasi savo vaikais ir atskleidžia daugiau savo gyvenimo detalių. Įdomiausias faktas - 38 metų amerikietis prisipažino, kad savo spermos donoru pasirinko dailiai nuaugusį, šviesiaplaukį lietuvį, turintį juodą taekvondo kovos meno diržą, rašo lrytas.lt.

Pirmuoju kūdikio susilaukusiu vyru pasaulyje tapęs Th. Beatie laikraščiui „Sunday Mirror“ papasakojo, kad po skyrybų mėgina sukurti naujus santykius ir puoselėja naują meilę.

Jis tik liūdi, kad išlaikyti šeimos su buvusia partnere nepavyko, nors pora augino tris vaikus: 4 metų Susan, 3 metų Austiną ir 2 metų Jenseną. Šeimos gyvenimas sulaukė didelio dėmesio - pora nuolat buvo kviečiama į televizijos laidas, apie juos rašė laikraščiai ir interneto portalai.

Th. Beatie prieš 15 metų buvo atlikta lyties pakeitimo operacija. Būtent dėl to anksčiau moterimi buvęs vyras turėjo gimdą ir galėjo išnešioti vaiką. Dabar vyras sako, kad nori susilaukti daugiau vaikų. Jeigu dabartinė jo partnerė Amber Nicholas nenorėtų gimdyti, Thomas pats mielai sutiktų išnešioti vaisių ir galbūt pasaulį vėl nustebintų nuotraukomis su dideliu pilvu.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder