Neklusniems fanams – gero elgesio kursas ir testas

Neklusniems fanams – gero elgesio kursas ir testas

JAV amerikietiško futbolo fanai nuo šiol privalo išklausyti 4 val. kursą internetu, kuris kainuoja 75 dolerius, jei bus išmesti iš varžybų dėl netinkamo elgesio.

Taisyklės, kurių laikosi dauguma NFL komandų, numato, kad tie, kurie neišklauso kurso arba nepasiekia 70 proc. teisingų testo atsakymų ribos, sulaikomi kaip pažeidėjai, jei randami kitose rungtynėse.

Viena iš 14 kurso temų yra pavadinta „gebėjimas tapti mažiau impulsyviu ir pagerinti sprendimų priėmimą“, penkios temos susijusios su alkoholiu.

„Mes nebandome numalšinti sirgalių aistros. Mes tik bandome pasakyti: nebūkite smurtaujantys“, – laikraščiui „New York Post“ sakė dr. Ari Novickas, kuris parengė kursą.

Danielis DeLorenzi, kuris dirba „MetLife Stadium“ apsaugos vadovu – šiame stadione žaidžia Niujorko „Giants“ ir „Jets“ – iš prasižengėlių reikalauja dar ir atsiprašymo laiško prieš leidžiant vėl įeiti į rungtynes: „Dažniausiai jie atsiprašo už savo elgesį“.

Testo teiginių pavyzdžiai (reikia pažymėti teisingi ar klaidingi):

Blogas elgesys kitų sirgalių atžvilgiu, toks kaip mušimasis, keikimasis ar grasinimas jiems, yra tinkamas, nes jie to nusipelnė. (Atsakymas: klaidingas teiginys)

Kiekvienas sirgalius turi teisę mėgti bet kurią komandą. Įžeidinėjimas sirgalių, kurie serga už komandas, kurios tau nepatinka, nebus toleruojamas. (Atsakymas: teisingas teiginys)

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder