Neblaivūs Barako Obamos apsauginiai automobiliu rėžėsi į Baltųjų rūmų apsaugines barikadas

Neblaivūs Barako Obamos apsauginiai automobiliu rėžėsi į Baltųjų rūmų apsaugines barikadas

JAV tarnybos pradėjo tyrimą prieš du prezidento Barako Obamos (Barack Obama) apsaugos darbuotojus, kurie praėjusią savaitę po vakarėlio vėlai naktį būdami neblaivūs automobiliu rėžėsi į Baltųjų rūmų apsaugines barikadas. Apie tai rašo "Washington Post".

Vienas vyrų yra antras pagal rangą tiesioginis B. Obamos apsauginis. Su įjungtu mėlynu švyturėliu ant automobilio stogo vyrai įvažiavo į teritoriją. Jie parodė savo tarnybinius ženklus, kad patektų į zoną, kuri ką tik buvo atitverta dėl įtartino paketo. Automobilis pirmiausiai nutraukė apsauginę juostą, o tada rėžėsi į saugumo užtvarą, kuri buvo pastatyta tyrimui dėl įtartino objekto.

Asmens sargybos taisyklės draudžia be priežasties naudoti švyturėlį ir važiuoti vyriausybiniu automobiliu apsvaigus nuo alkoholio. Laikraščio informacija, vyrai dalyvavo vakarėlyje netoliese, kuriame buvo švenčiamas vieno darbuotojo išėjimas iš darbo.

Incidentą matę policininkai norėjo iš karto suimti abu vyrus, tačiau vienas viršininkų nurodė leisti jiems eiti namo. Slaptosios tarnybos atstovas laikraščiui pripažino, kad vyksta tyrimas, tačiau detalių neatskleidė.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder