Naujoji Zelandija: paslaugas siūlančios prostitutės gadina kelio ženklus

Naujoji Zelandija: paslaugas siūlančios prostitutės gadina kelio ženklus

Kelio ženklus kaip stulpus šokiui naudojančios prostitutės daugybę jų sugadina, teigia didžiausio Naujosios Zelandijos miesto atstovai.

Per pastaruosius 18 mėnesių vienoje vietovėje pietų Oklende nulaužta arba sulankstyta daugiau kaip 40 ženklų. Tokie ženklai, teikiantys teisiškai privalomą informaciją, pavyzdžiui, apie automobilių statymo apribojimus, manoma, mokesčių mokėtojams kainuoja tūkstančius dolerių, praneša telegraph.co.uk.

„Prostitutės kelio ženklus naudoja kaip stulpus šokiui. Stulpai yra viliojimo įrangos dalis ir jos dažnai juos nulaužia. Kai kurios prostitutės yra stambios ir stiprios“, – teigė miesto tarybos narė Donna Lee.

Tokia informacija pateikta bendruomenės komisijos parengtame buklete, kuriame vietos gyventojai ir verslininkai lieja savo pyktį dėl to, kad turi tvarkytis su nesuvaldoma prostitucija, klestinčia prie pat jų durų.

Vietovei, kuriai atstovauja D. Lee, priklauso ir Medžiotojo kampas, kuris garsėja kaip prostitučių ir jų klientų susitikimo vieta.

„Neseniai mums pristatė siuntinį, o ant jo užrašytas adresas „Kekšių kampas“. Tačiau jis mūsų namus pasiekė be jokių problemų“, – pasakojo vietos gyventojas Bernie Tayloras.

Naujoji Zelandija garsėja vienais liberaliausių prostitucijos įstatymų pasaulyje, kai 2003 metais ankstesnė vyriausybė šią veiklą dekriminalizavo.

 

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder