Nauja pramoga klaipėdiečiams - galvosūkių dėžė į namus

Nauja pramoga klaipėdiečiams - galvosūkių dėžė į namus

Jau penkerius metus Klaipėdoje veikiančio galvosūkių kambario „Escape Bunker 1944“ kūrėja Augustė Rumbutytė pristato naują pramogą galvosūkių mėgėjams ir azartiškiems pabėgimo kambarių lankytojams! Po keturis mėnesius trukusios pertraukos, galvosūkių kambarys „Escape Bunker 1944“ vėl laukia lankytojų autentiškoje slėptuvėje (Priestočio g. 3A), o tiems, kas jau yra išbandęs šią pramogą ar vis dar lieka namuose, siūlo išmėginti galvosūkių dėžę „Černobylis“.

Galvosūkių dėžė yra pristatoma iš anksto suderintu adresu – užsakovams į namus, ar į darbo vietą, jei taip nuspręstų paįvairinti savo darbo dieną, 2 valandoms visoje Klaipėdoje. Galvosūkių dėžėje – 10  užduočių, kurioms įveikti nereikia jokių istorinių ar kitokių dalykinių žinių. Žaidimas skirtas iki 4 asmenų grupei, bet kadangi yra kelios analogiškos galvosūkių dėžės, galima rengti ir komandų varžytuves.

Paklausta, kaip kilo mintis sukurti tokią galvosūkių dėžę, Augustė teigia, kad imtis tokio sumanymo skatino ir pabėgimo kambario paslaugos vis pasigendantys lankytojai, ir noras pačiai išmėginti naują dalyką – „Šiuo metu Klaipėdoje esame vienintelis pabėgimo kambarys, o tokios paslaugos kaip galvosūkių dėžė, kuri gali atkeliauti į užsakovo namus, iki šiol nebuvo. Ypač šiuo metu, kai esame apriboti ir negalime laisvai judėti, tai galimybė paįvairinti savo vakarus namuose turėtų būti viliojanti.

Be to, dažnai žmonės, išbandantys mūsų galvosūkių kambarį, įkurtą bunkeryje, klausia, ar dar turime kitų kambarių, tad pagaliau galėsime atsakyti, kad turime ir jį galime pristatyti net į jūsų norimą vietą“. Kaip rodo patirtis, galvosūkių dėžę užsisako ir kolegos kitokiai pietų pertraukai, ir poros smagiam azartiškam vakarui ir šeimos gimtadieniams ar kitoms šventėms. Idėjos sumanytoja pabrėžė, kad tai gali būti puikus šventės lauke elementas – galvosūkių dėžė parengta taip, kad jums nereikia niekuo rūpintis, tik žaisti! Žinoma, tai gali būti ir puiki dovana draugui ar kolegai dovanų kupono forma.

Černobylio tema galvosūkių dėžei pasirinkta neatsitiktinai, pasak Augustės, tai vis dar aktuali tema, palietusi žmones iš daugelio aplinkos, įdomi ir pačiai autorei – „Tai mano būdas kalbėti apie tai, kas man įdomu, kas atrodo svarbu, sudominti ar priminti Černobylio avariją žaidimo forma. Žaisdami informaciją suvokiame kitaip, priimame lengviau“. Užduotys parengtos Černobylio atominės avarijos tema, tačiau specifinių žinių joms įveikti nereikia, viskas grįsta logika. Iššūkis užsakovams – įveikti užduotis per 60 minučių, o jeigu prireiktų pagalbos – galimi 3 pagalbos skambučiai. Užsakyti paslaugą irgi paprasta: skambučiu +370 622 61289, žinute elektroniniu paštu [email protected] arba Fb Escape Bunker 1944.

Prieš metus, prasidėjus pirmajam karantinui, pirmiausia turbūt dauguma mūsų susidūrė su šoko būsena, o po to atėjo nusivylimas, kad viena grupė negali teikti savo sukurtų paslaugų, o kita grupė tų paslaugų negali vartoti. Perėjome turbūt įvairias nemalonias emocijas. Bet, kita vertus, karantinas sukūrė sąlygas nukreipti tą negatyvią energiją į produktyvią ir kūrybingą veiklą – per pirmąjį karantiną atnaujinome bunkerio galvosūkius kita poteme, o per antrąjį karantiną – sukūrėme galvosūkių dėžę. Tad, kad ir koks sunkus metas, tikrai neabejoju, jog yra ir gerųjų pusių ir linkiu jas pamatyt.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder