Moters dieną pirkėjai ieško suasmenintų dovanų

Moters dieną pirkėjai ieško suasmenintų dovanų

Moters dienos proga norėdami nustebinti sau brangias moteris pirkėjai vis dažniau ieško suasmenintų dovanų. Prašo specialiai iškepti ar dekoruoti tortus, teiraujasi dėl galimybės supakuoti kelias mielas smulkmenas kaip viena dovaną ir, žinoma, ieško tulpių. Tokias tendencijas per pastaruosius kelerius metus įžvelgė prekybos tinklas „Iki“.

„Kovo 8 dieną, palyginus bet kuria kita mėnesio diena, paprastai du kartus išauga saldumynų pardavimai. Labiausiai perkamas juodas šokoladas, triufeliai, zefyrai, įvairūs pyragaičiai ir tortai. Kelerius metus sulaukėme klausimų, ar tortus galima personalizuoti, užrašant ant jų mylimos moters vardą ar palinkėjimą. Dėl to šiais metais nusprendėme tokią paslaugą daugumoje parduotuvių teikti be jokio papildomo užmokesčio ar išankstinio užsakymo“, – pasakoja „Iki“ Viešųjų ryšių departamento vadovas Valdas Lopeta.

Pastebima, kad pirkėjai kovo 8 dieną vis dažniau perka įvairių mielų smulkmenų, kurias patys supakuoja, tikėdamiesi nustebinti drauges, koleges ar mamas originalesne dovana. Į tokias dovanas dažniausiai įeina įvairūs saldumynai, džiovinti ar švieži vaisiai, riešutai, vynas, neretai – ir moteriškas žurnalas.

Prekybos tinklo „Iki“ duomenimis, kovo 8-ją akivaizdžiai išauga ir moterų mėgstamų lengvųjų alkoholinių gėrimų – putojančio vyno, vyno ar likerio, taip pat kavos, arbatos pardavimai. „Atsižvelgdami į tai, kad pirkėjai mėgsta moterims dovanoti ir įdomesnės, kokybiškesnės kavos, šį savaitgalį visoms kavos rūšims pritaikėme ženklią nuolaidą“, – sako V. Lopeta.

Pasak jo, nors oras šią kovo 8-ąją dar žiemiškas, pirkėjai tikriausiai pirks ir daugiau ledų. Tikimasi, kad bus išgraibstytos tulpės, kurios nuo neatmenamų laikų neužleidžia populiariausios Kovo 8-osios dienos gėlės titulo.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder