Monako karališkoji pora padavė ieškinį prancūzų žurnalui dėl gandų apie jų vestuves

Monako karališkoji pora padavė ieškinį prancūzų žurnalui dėl gandų apie jų vestuves

Monako jaunavedžiai princas Albertas ir princesė Charlene iškėlė bylą prancūzų žurnalui "L'Express" dėl, pasak poros, skleidžiamų gandų apie jų vestuves, praneša BBC.

Birželio 28 dieną savo tinklalapyje naujienų žurnalas paskelbė, kad kunigaikštienė Charlene, likus kelioms dienoms iki vestuvių, norėjo pabėgti į savo namus Pietų Afrikoje. Teigiama, kad ji norėjo pabėgti po to, kai išsiaiškino, jog kunigaikštis Albertas, būdamas susižadėjęs su Charlene, susilaukė trečio nesantuokinio vaiko. Kunigaikštis buvo anksčiau prisipažinęs turįs du nesantuokinius vaikus.

Karališkųjų rūmų spaudos tarnyba patvirtino pranešimą apie ieškinį.

Monako Kunigaikštystės vyriausybės vadovas Michelis Rogeris teigė, kad karališkoji pora pateikė ieškinį prancūzų žurnalui dėl "kišimosi į privatų gyvenimą ir klaidinamos bei nepagrįstos informacijos viešinimo savo internetiniame portale". Poros advokatas šiuo metu yra nepasiekiamas.

Žurnalas "L'Express" sakė CNN, kad nekomentuos šios situacijos, kol iš Monako kunigaikščių negaus oficialaus skundo. Tačiau liepos 22 dienos straipsnyje buvo rašoma, kad šis pranešimas buvo išspausdintas, remiantis su vedybų procesu susijusiais šaltiniais.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder