"Mis Visata" išrinkta gražuolė iš Filipinų

"Mis Visata" išrinkta gražuolė iš Filipinų

Šiais metais Las Vegase vykusį "Mis Visatos" konkursą laimėjo gražuolė iš Filipinų. Tiesa, iš pradžių karūna buvo papuošusi ne tos merginos galvą, skelbia "ABCnews".

Vakaro vėdėjas Stivas Harvis (Steve Harvey) apsiriko ne taip perskaitęs kortelę su nugalėtojos ir pirmosios vicemis vardais. 21 metų kolumbietė Ariadna Gutieres Arevalo (Ariadna Gutierrez Arevalo) pasipuošė karūna, kurią jai įteikė praėjusių metų nugalėtoja, taip pat kolumbietė Paulina Vega (Paulina Vega), tačiau vos po akimirkos S. Harvis sugrįžo ant scenos atsiprašyti iš tikrųjų pirmosios vicemis titulą laimėjusios merginos. Karūna nuo A. Gutieres Arevalo galvos buvo nuimta ir perduota tikrajai vakaro laimėtojai - 26-erių filipinietei Pijai Alonso Vurtsbach (Pia Alonzo Wurtzbach).

S. Harvis vėliau "Twitter" paskyroje atsiprašė dalyvių ir žiūrovų ir teigė, kad jaučiasi siaubingai dėl tokios milžiniškos klaidos.

Filipinų modelis, aktorė, televizijos laidų vedėja P. Alonso Vurtsbach gimė Vokietijoje, vokiečio ir filipinietės šeimoje. Mergina, be kita ko, yra diplomuota kulinarė ir makiažo meistrė. Žiniasklaida skelbia, kad merginą sieja romantiški santykiai su Filipinų prezidentu Benignu Akinu III (Benigno Aquino III).

Iš viso dėl "Mis Visatos" titulo šiemet varžėsi 80 merginų. Pirmąja vicemis tapo A. Gutieres Arevalo, o antrosios vicemis prizas atiteko 27-erių gražuolei iš JAV - Olivijai Džordan (Olivia Jordan).

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder