Mirtinai sužeistas autobuso vairuotojas išgelbėjo keleivius

Mirtinai sužeistas autobuso vairuotojas išgelbėjo keleivius

Kinijoje mirtinai sužeistas autobuso vairuotojas rado jėgų ekstremalioje situacijoje sustabdyti autobusą ir išsodinti keleivius.

48 metų amžiaus Wu Binas, profesionalus autobuso vairuotojas iš Hangzhou, buvo sužeistas darbo metu - praėjusį penktadienį važiuojant greitkeliu netoli Pekino 100 km/h greičiu jį sužalojo pro priekinį stiklą iš priešingos krypties eismo juostos atskridęs 2,5 kg svorio metalo lakštas.

Smarkų smūgį į krūtinę gavęs vairuotojas sugebėjo sustabdyti autobusą, kuriame tuo metu buvo 24 keleiviai, įjungė rankinį stabdį, avarinę signalizaciją ir išlaipino keleivius. Visa tai užfiksavo vaizdo kameros.

Po to vyriškis prarado sąmonę. Nepaisant medikų pastangų, Wu Binas po keturių dienų mirė. Paaiškėjo, jog jam buvo sulaužyti keturi šonkauliai ir plyšo kepenys.

"Mes išgirdome stiprų smūgį. Mūsų autobusas lėtai sustojo, vairuotojas atsikėlė nuo sėdynės. jis buvo išblyškęs ir išpiltas prakaito, tačiau atidarė duris ir pasakė, jog reikia būti atsargiems", - po incidento pasakojo vienas iš keleivių.

Vietos gyventojai į Wu Bino mirtį reagavo kaip į savo artimojo netektį. Į jo laidotuves pareikšti užuojautos šeimai atėjo šimtai žmonių. Jie kreipėsi į policiją prašydami kuo greičiau ištirti incidentą ir surasti kaltininką.

Kompanija, kurioje nuo 2003 metų dirbo Wu Binas, apie jį yra tik teigiamos nuomonės. Vyriškis per tą laiką nuvažiavo apie 2 mln. kilometrų ir nė karto nepakliuvo į avariją.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder