Minedas: Aš - ne vyras, verčiantis laukti

Minedas: Aš - ne vyras, verčiantis laukti

Šiandien Nidoje kuklias vestuves kelia atlikėjas Minedas - Mindaugas Jonušas bei jo ilgametė drauge Irina Dandel. Minedas prieš ceremoniją neslėpė džiaugsmo, euforijos bei tikino esąs labai laimingas, kadangi altoriaus link jis žengia su savo gyvenimo meile.

„Daugelis artimų žmonių manęs prašė slėpti šią informaciją. Ne vienerius metus mums sekėsi bendrauti ir aš, po visų aferų, ilgą laiką apie mūsų santykius nieko nekalbėjau. Esu labai laimingas ir žinau, kad šis bruožas lietuviams yra nebūdingas“, – sakė jaunikis.

Paklaustas, ar nebaisu po vestuvių netekti merginų dėmesio, Mindaugas kuklinosi bei tvirtino, jog jis nėra populiarus.

„Mergaičių dėmesio nesureikšminu. Man jau 25-eri metai ir neabejoju, jog šį sprendimą gerbėjos supras.

Vestuvių norime tik sau. Aš nesu Natalija Bunkė ar Oksana Pikul, man reikalinga šeimyniška puota, vestuvės ant smėlio kopų. Iš tikrųjų tai bus jauki ir romantiška šventė – kaip ir visa mūsų draugystė. Labai tikiuosi, jog po santuokos, praėjus dar penkiasdešimčiai metų, į gyvenimą aš taip pat žvelgsiu degančiomis akimis. Visa ši ceremonija bus be tuštybės“,- entuziazmo neslėpė Minedas.

Vestuvėse turėtų dalyvauti naujieji Minedo vadybininkai, keli žmonės, dirbę su juo praeityje, bei artimiausi šeimos nariai. Iš viso – tik apie dvidešimt žmonių, nes M. Jonušas šventės nenori organizuoti visai Lietuvai.

„Tai šventė, skirta vienas kitą mylintiems žmonėms. Šventė, tarkime, Vilniaus Vingio parke - tikrai, tikrai ne man“, - pasakojo jis.

„Tuokiamės tikrai ne iš reikalo, tačiau žinia, jog Irina laukiasi – tiesa. Irina yra nėščia mėnesį, tai tik pati laukimo pradžia. Tačiau nesvarbu, ar tai būtų mėnuo, ar ji nesilauktų, vestuvės vis tiek įvyktų. Tie, kurie buvo šalia mūsų visus tuos tris draugystės metus, matė, jog šie santykiai – tikri. Aš nesu iš tų vyrų, kurie verčia laukti visą gyvenimą. Aš norėjau šeimos ir šiandien ją turėsiu. Kaip tokį požiūrį vertina kiti, yra jų reikalas“.

Irina – vestuvių muzikantė. Būtent muzika šiuos du jaunuolius ir sujungė. Pasak atlikėjo, jo žmona – labai gabi operinio žanro atlikėja, su kuria jis susipažino bendrame renginyje.

„Viskas prasidėjo nuo kelių pasimatymų Klaipėdoje. Tiesa, dabar su skaudančia širdimi turiu šį miestą palikti, kadangi kraustausi gyventi į Šiaulius. Mano naujieji vadybininkai yra iš Šiaulių, tad jau seniai keliauju tarp Klaipėdos ir Šiaulių. Su Irina juokaujame, jog tapome "Lietuvos geležinkelių" rėmėjais.

Nuo pat pirmosios susipažinimo minutės ši draugystė yra labai graži. Ištikimybė mūsų santykiuose atsirado ne po kažkiek laiko, o nuo pat pradžių, nuo pirmųjų akimirkų“, - neslėpė Minedas.

 

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder