Madride išdalyti "MTV Europe" muzikos apdovanojimai

Madride išdalyti "MTV Europe" muzikos apdovanojimai

Madride išdalyti MTV Europos muzikos apdovanojimai - net tris statulėles gavo ekstravagantiškoji JAV atlikėja Leidi Gaga (Lady Gaga), informuoja BBC. Ji buvo įvertinta kaip geriausia atlikėja, geriausios dainos autorė už kūrinį "Bad Romance" bei geriausia popmuzikos atlikėja.

Apdovanojimų ceremoniją vedė serialo "Nusivylusios namų šeimininkės" žvaigždė aktorė Eva Longorija (Eva Longoria), kuri renginio metu pakeitė net 13 kostiumų.

Skelbiama, kad pati Leidi Gaga apdovanojimų ceremonijoje dalyvauti negalėjo ir MTV už įvertinimą dėkojo iš Vengrijos, kur tuo metu koncertavo.

"Europa, tai man labai daug reiškia. Myliu jus. Bjauru, kad negaliu būti kartu, turiu dirbti", - tiesiogiai iš Budapešto sakė atlikėja.

Apdovanojimą už geriausią vaizdo klipą pelnė amerikietė Keitė Peri (Katy Perry) už dainos "California Gurls" klipą. Geriausiu hiphopo atlikėju pripažintas Eminemas (Eminem), alternatyvios muzikos apdovanojimas atiteko "Paramore", o geriausia debiutante pripažinta atlikėja Keša (Kesha). "Linkin Park" buvo įvertinti už geriausią tikro garso koncertą, o geriausiais rokeriais tapo "30 Seconds to Mars".

Atlikėjas Džonas Bon Džovis (John Bon Jovi) buvo įvertintas už nuopelnus muzikos pasauliui.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder