M. Vžesniauskaitės sužadėtinio J. Caudwello turtas įvertintas įspūdinga suma

M. Vžesniauskaitės sužadėtinio J. Caudwello turtas įvertintas įspūdinga suma

Johnas Caudwellas gyvena prabangų gyvenimą. Nors garsiam vyrui jau nebepriklauso įmonė Phones4u, J. Caudwellas yra bilijonierius, skelbia Thesun

Kas yra Johnas Caudwellas?

67-erių J. Caudwellas gimė 1952 metais ir yra Britanijos bilijonierius verslininkas. Jis taip pat yra įmonės Phones 4u bendrasavininkas.

1987 metais Johnas ir jo brolis Brianas įregistravo „Midland Mobile Phones“ kaip didmeninę prekybą mobiliaisiais telefonais, iš pradžių nusipirkę 26 Motorola mobiliuosius telefonus, kurių kiekvieno kaina buvo 1350 svarų.

2003 m. Johnas pardavė Phones 4u už 1,5 bln. svarų.

Kokia J. Caudwello turto vertė?

Garsus verslininkas yra labai turtingas. Pasak the Sunday Times 2020 m. turtingųjų sąrašo, Johno turto vertė yra 1,566 bln. svarų.

Jis užima 91-ąją vietą turtingųjų sąraše.

Caudwellas pasižadėjo atiduoti 70 proc. savo viso gyvenimo turto ir paaukojo 500 tūkst. „Tory“ partijai prieš gruodžio mėnesio rinkimus.

Ar Johnui priklauso brangiausias namas Britanijoje?

Taip, Caudwellas gyvena brangiausiame name visoje Britanijoje - jų vertė net 250 mln. svarų.

Vyras sukūrė 15 miegamųjų namą, kurį sujungė iš dviejų namų, esančių Meifero rajone. Prabangiuose namuose yra baseinas, prie kurio sienas puošia lavos efektas.

Šiuos du namus, kurie buvo pastatyti XVIII ir XIX a., milijardierius pradėjo renovuoti 2015 m. „Tai labai gražu, ar ne? Tiesiog atima žadą“, ­­– apie savo naujuosius namus kalbėjo vyras. Johnas glaudžiai bendradarbiauja su statybininkais ir dizaineriais, nes „mėgsta valdyti procesą“.

J. Caudwellas svečius žada nustebinti baseinu, sporto klubu, namų kinu ir žaidimų kambariu, o jų automobiliai galės stovėti vidinėje stovėjimo aikštelėje.

Namuose taip pat bus pokylių salė, kurioje tilps 200 žmonių. Joje J. Caudwellas planuoja rengti gala vakarienes. Naujieji prabangūs namai turi ir nemažą vidinį kiemą, kuriuo galės mėgautis jų šeima.

Johnas ir Modesta tikisi, kad į naujajį namą galės persikraustyti jau šių metų spalio mėnesį.

J. Caudwellas yra aktyvus filantropas, jis prieš 20 metų įkūrė labdaros fondą „Cauldwell Children“ bei teigia, kad ši veikla daro jį labai laimingą. Vyras tikisi, jog naujuose namuose galės organizuoti labdaros renginius.


Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder