Los Andžele ugniagesiai į vestuves atvežė vėluojančią nuotaką

Los Andžele ugniagesiai į vestuves atvežė vėluojančią nuotaką

Nors vestuvių ceremonija nuotakoms kelia tik geriausias emocijas, amerikietei Julie Gorman šios vos netapo liūdniausia gyvenimo diena. Tiesa, moters meilės šventę išgelbėjo vietos ugniagesiai – jei ne gelbėtojai, Julie nebūtų žengusi prie altoriaus.

Neeilinė istorija įvyko Los Andžele. Vestuves susiruošusi švęsti J. Gorman įsimintiniausią gyvenimo dieną pradėjo liedama ašaras. 

Vykdama į savo vestuvių ceremoniją, Julie kartu su dviem pamergėmis įstrigo didžiulėse automobilių spūstyse, kurios nuotaką tiesiog išmušė iš vėžių.

Praradusi viltį laiku nuvažiuoti į šventės vietą, Julie prapliupo verkti, išlipo iš limuzino ir pradėjo bėgti.

Būtent tuomet būrys Los Andželo apygardos ugniagesių pastebėjo gatvėje besiblaškančią nuotaką ir nutarė jai padėti. Nieko nelaukę, gelbėtojai įsisodino J. Gorman į ugniagesių automobilį ir įjungę mėlynos spalvos švyturėlius išskubėjo į vestuvių vietą.

„Niekada negali žinoti, kada teks dirbti viršvalandžius“, – apie neeilinę situaciją „Instagram“ paskyroje rašė Los Andželo ugniagesiai.

Šiandien J. Gorman juokiasi, kad įspūdingų vestuvių jai net nereikėjo planuoti. Moteris iki šiol prisimena ceremonijos svečių nuostabą, kai ji įžengė lydima keturių ugniagesių.


Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder