Lenkė odontologė ją palikusiam mylimajam išrovė visus dantis

Lenkė odontologė ją palikusiam mylimajam išrovė visus dantis

Lenkė odontologė Anna Mackowiak gali sėsti už grotų dėl to, kad savo mylimajam išrovė visus dantis. 34 metų moteris tokio keršto ėmėsi po to, kai 45 metų jos draugas Marekas Olszewskis nutraukė poros santykius, rašo dailymail.co.uk.

Kai praėjus kelioms dienoms po skyrybų jis pasiskundė buvusiai draugei odontologei danties skausmu, ši suleido jam didelę dozę nuskausminamųjų ir išrovė dantis. Tuomet ji apibintavo visą vyro žandikaulį, kad šis negalėtų prasižioti, praneša 15min.lt.

Moteris paaiškino vyrui, kad jam prasidėjo komplikacijos ir pasiūlė aplankyti specialistą.

Vroclave odontologe dirbanti moteris aiškino, kad stengėsi elgtis profesionaliai ir nenusileisti emocijoms.

„Bet pamačiusi jį gulintį odontologo kėdėje aš pamaniau „koks mulkis“, – sakė ji.

M.Olszewskis sako, kad vos atsigavęs po nuskausminamųjų suprato, jog kažkas negerai, nes nejuto nė vieno danties ir visas buvo apibintuotas.

„Ji sakė, kad mano burna nutirpusi ir aš kurį laiką nieko nejausiu, o tvarsčiai reikalingi tam, kad būtų apsaugotos dantenos, bet turiu pasirodyti specialistams“, – pasakojo nukentėjęs vyras.

„Neturėjau priežasties ja abejoti, maniau, kad ji profesionalė. Tačiau, kai grįžau namo ir pažvelgiau į veidrodį, supratau, kad ta bjaurybė ištuštino mano burną“, – pyko vyriškis.

„Mano naujoji mergina paliko mane sakydama, kad negali draugauti su bedančiu. O aš dabar turėsiu pakloti daugybę pinigų protezams“, – skundėsi M.Olszewskis.

Dantis buvusiajam išrovusi moteris bus teisiama dėl aplaidaus darbo ir piktnaudžiavimo paciento pasitikėjimu. Maksimali bausmė – treji metai kalėjimo.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder