Kylie Minogue koncerto dieną Vilniaus "Siemens" arenos  vertė padidės dvigubai

Kylie Minogue koncerto dieną Vilniaus "Siemens" arenos vertė padidės dvigubai

Vasario 26-ąją Lietuvoje pirmą kartą šou rengsiančios australės Kailės Minoug (Kylie Minogue) koncerto scena, speciali įranga, dalyvių drabužiai kainuoja tiek pat, kiek buvo investuota į "Siemens" arenos, kurioje vyks koncertas, statybas. Visas popžvaigždės pasirodymas vertinamas 63 mln. litų (25 mln. JAV dolerių).

"SEVEN Live" generalinis direktorius Juras Vėželis neabejoja, jog tai bus brangiausias reginys, kurį iki šiol koncerte galėjo išvysti Lietuvos žiūrovai. "K. Minoug koncertai - ne tik topų viršūnes pasiekusios dainos, bet ir mados šou, šokėjų ir oro akrobatų kuriamas spektaklis bei unikalūs scenos efektai", - sakė J. Vėželis.

Dar prieš pasaulinio turo "Aphrodite-Les Folies" pradžią pasaulio žiniasklaidoje teigiama, jog tai bus vienas didžiausių iš iki šiol sukurtų šou, kuris lyginamas su Madonos ir U2 pasirodymais. Efektingą reginį garantuos ne tik su atlikėja atvykstanti 45 žmonių komanda - dainininkai, muzikantai, akrobatai, šokėjai, bet ir unikali pirmą kartą naudojama širdies formos scena bei į penkiaaukščio namo aukštį pasirodymo metu iššausiantys vandens stulpai, kuriems prireiks 40 tūkstančių litrų vandens.

Lietuvoje įvyks 5-asis dainininkės rengiamo turo koncertas. Turą australė pradės vasario 19-ąją koncertu Danijoje. Po jo vyks koncertai Helsinkyje, Estijoje ir Rygoje.

Pasaulinis K. Minoug turas "Aphrodite-Les Folies" vyks Europoje, Azijoje, Šiaurės bei Pietų Amerikoje.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder