Koks jausmas dirbti karščiausioje Žemės vietoje?

Koks jausmas dirbti karščiausioje Žemės vietoje?

Fotografui Chrisui Carlsonui teko padirbėti karščiausioje Žemės vietoje – Kalifornijoje esančiame Mirties slėnyje – ir savo patirtimi jis pasidalino su naujienų agentūra AP.

Fotografas dirbo penktadienį – tądien termometrai Mirties slėnyje fiksavo 53,3 laipsnių temperatūrą.

Kaip praneša naujienų agentūra AP, nors fotografas yra susipažinęs su vietove, tačiau vis tiek padarė žioplų klaidų. „Pamiršau dar paauglystėje išmoktą pamoką, kad, vairuojant dykumoje, vairas gali nudeginti rankas. Be to, nuomota mašina buvo juoda, tad tai lėmė keliais laipsniais aukštesnę temperatūrą“, – klaidas vardija fotografas.

Jis priduria, kad dykumoje buvo taip karšta, jog vietoj šlepečių reikėjo autis dykumos batus. „O mobilusis telefonas taip įkaito, jog skambinant žmonai jaučiau, kaip dega ausis“, – sako Ch. Carlsonas.

Nors šiuo metų laiku Mirties slėnyje fiksuojama karščiausia metų temperatūra, tai neatbaido turistų, teigia fotografas Ch. Carlsonas.

„Turistai, daugiausia iš Europos, čia atvyksta patirti ekstremalų karštį. Arba jie paprasčiausiai nežino, kur keliauja“, – sako Ch. Carlsonas.

Profesionalus fotografas Ch. Carlsonas naujienų agentūrai teigė, kad tokiame karšyje jam pavyko padaryti tik kelias nuotraukas.

„Ant fotoaparato diržas taip įkaito, jog degino kaklą. Pats aparatas pradėjo gęsti“, – sako Ch. Carlsonas.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder