Kokio gyvenimo reikia vyrui?

Kokio gyvenimo reikia vyrui?

Vyrui gyvenime nuolat reikia ekstremalių situacijų, todėl moteris turi būti atsipalaidavusi. Jeigu moteris užsikrauna ant savo kupros visą rūpesčių naštą, plėšosi, laksto, verčiasi per galvą, stengiasi kuo daugiau uždirbti, tada vyras bus ramus ir pasyvus. Net apvaisinti moterį vyrui sekasi sunkiai, jeigu jis namuose per daug ilsisi ir nerimtai žiūri į savo darbą.

Jeigu vyras mato, kad moteris įsitempusi, stengiasi kuo daugiau nuveikti, tai jis iškart nusiramina ir atsipalaiduoja. Vyras gali ilsėtis namuose ir būti įsitempęs darbe. Jeigu moteris sunkiai dirba darbe ir namuose, jis tampa pasyvus. Kodėl? Todėl, kad taip veikia vyro psichika. Vyras neims sau kurti sunkaus gyvenimo. Vyrui reikia, kad jį kažkas kitas jam sukurtų.

Iš tikrųjų įtampa, darbas, aktyvumas vyrui nereiškia sunkaus gyvenimo, Jam tai – teisingas gyvenimas. Kai vyras atiduoda savo jėgas darbui, o parėjęs namo ilsisi, visos jo funkcijos veikia normaliai. Net lovoje jis bus niekam tikęs, jeigu nuolat tinginiaus ir gyvens pasyviai.

Moterys, nedarykite nelaimingais savo vyrų! Suteikite jiems galimybę būti vyrais.

Įsidėmėkite paprastas taisykles:

*Jeigu vyras miega ant kieto čiužinio, jis tampa geresnis, sveikesnis ir stipresnis.

*Kai vyras grūdinasi apsiliedamas šaltu vandeniu, jis tampa stipresnis ir sveikesnis.

*Kai vyras maitinasi grubesniu maistu už moterį, jis tampa stipresnis ir sveikesnis.

*Jeigu jis valgo mažiau saldumynų, tampa protingesnis, sveikesnis ir stipresnis.

* Jeigu vyras gyvena aktyviai, dirba aktyviai, jis tampa sveikesnis ir stipresnis.

Moters atžvilgiu viskas vyksta atvirkščiai. Jeigu moteris labai sunkiai dirba, ji praranda savo jėgas, sveikatą, jos psichika pakrinka. Jeigu ji miega ant kieto pagrindo, visai nevartoja saldumynų, ji vyriškėja. Moteris turi būti atsipalaidavusi, gyventi laimingą ir ramų gyvenimą. O vyro gyvenimas turi būti aktyvus, įtemptas ir kupinas entuziazmo.

ALFA

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder