Knarkiantiems padės naujas išradimas?

Knarkiantiems padės naujas išradimas?

Naujasis produktas „Good Morning Snore Solution“, skirtas knarkiantiems asmenimis, padeda liežuviui užimti reikiamą padėtį burnoje ir jį tokioje padėtyje užfiksuoja, rašoma delfi.lt.

Taigi liežuvis neužkrenta, kvėpavimo takai neblokuojami – knarkimo problema išspręsta. Vizualiai šis daiktas primena vaikišką čiulptuką, skelbia „The Daily Mail“.

Tereikia prieš miegą tokį čiulptuko analogą įsidėti į burną. Išorinis šio daikto panašumas su čiulptuku padeda jį išlaikyti toje pačioje pozicijoje visą naktį. Į burną įsideda tuščiavidurė lemputės formos knarkimą stabdančio objekto dalis.

Pacientas tuščiavidurę dalį suspaudžia, susidaro įdubimas, kur ir reikia patalpinti liežuvio galiuką.

Atleidus tuščiavidurę lemputę, liežuvis užtikrintai įsitvirtina tokioje pozicijoje ir niekur nepasislenka. Šio daikto kaina rinkoje – apie 70 svarų (298 Lt). Kaip tvirtina specialistai, šis daiktas gali iš tikrųjų padėti knarkiantiems žmonėms. Sergant miego apnėja, miego metu kvėpavimo takų raumenys atsipalaiduoja ir užkerta kelią oro cirkuliacijai. Sunkesniais atvejais dėl šios problemos žmogus gali nekvėpuoti iki 10 sekundžių ar net ilgiau.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder