Klaipėdos „Akropolyje“ vyks tradicinė grožio šventė

Klaipėdos „Akropolyje“ vyks tradicinė grožio šventė

Spalio 12 d., penktadienį, Klaipėdos „Akropolyje“ vyksiančioje jau trečiojoje žurnalo „Cosmopolitan“ grožio šventėje „8 grožio valandos „Akropolyje“ su „Cosmopolitan“ prekybos ir pramogų centre apsilankiusios moterys pasijus tarsi patekusios į grožio salą. Grožio oazė įsikurs Rusų alėjoje, šalia parduotuvės „Zara“. Šventė vyks nuo 12 iki 20 val.

Išskirtiniu grožio šventės akcentu taps „Cosmopolitan“ kartu su modelių agentūra „Major Amber Models“ rengiama modelių atrankos fotosesija, kurioje tikimasi sulaukti kelių šimtų profesionaliais foto modeliais norinčių pasijusti merginų.

Modelių atrankos fotosesijoje galės dalyvauti visos Klaipėdos prekybos ir pramogų centro „Akropolis“ viešnios. Per fotosesiją padarytos jų nuotraukos bus publikuojamos socialiniame tinkle „Facebook“ esančiame lietuviškojo „Cosmopolitan“ profilyje (www.facebook.com/cosmoLT). Daugiausiai simpatijų socialiniame tinkle pelniusių nuotraukų savininkės bus apdovanotos „Cosmopolitan“ grožio partnerių dovanomis. Fotosesijoje dalyvaus ir šventės viešnias stebės „Major Amber Models“ agentūros atstovai, kurie labiausiai patikusias merginas pakvies tolesniam bendradarbiavimui.

„Nors pas mus Lietuvoje labiau įprasta apie grožį kalbėti ir juo susirūpinti artėjant šiltajam metų laikui – pavasariui, džiaugiamės, jog „Akropolyje“ ši tradicija bus sulaužyta – juk moterys nori būti gražios ištisus metus. Be to, artėja šaltasis metų laikas, kuriam taip pat svarbu ne tik tinkamai paruošti odą, bet ir pasirūpinti, kad ši nenukentėtų nuo šalčio“, – sako Klaipėdos „Akropolio“ valdytojas Ovidijus Zibalis.

Žurnalas „Cosmopolitan“ kartu su Klaipėdos „Akropoliu“ organizuojamoje šventėje kvies susipažinti su pripažinimą jau pelniusiomis kosmetikos ir parfumerijos naujovėmis, kurios pelnė pergalę ar buvo nominuotos apdovanojimuose „Cosmo grožio lyderiai 2012“.

„Parfumerijos ir kosmetikos kompanijos pristatys karščiausias grožio rinkos naujoves, suteiks galimybes čia pat jas išmėginti, dalins savo produktų pavyzdžių. Be to, šventės metu nemokamas konsultacijas renginio viešnioms teiks makiažo ir kosmetologijos meistrai, todėl kiekviena moteris galės pasitarti su grožio profesionalais, gauti atsakymus į rūpimus klausimus, o galbūt ir rasti sprendimą vienokioms ar kitokioms grožio problemoms išspręsti“, – vardina žurnalo „Cosmopolitan“ vyriausioji redaktorė Violeta Sorkinienė.

 

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder