Kira Naitli panikuoja dėl vestuvių planavimo

Kira Naitli panikuoja dėl vestuvių planavimo

Britų aktorė Kira Naitli (Keira Knightley) bijo net pagalvoti apie vestuves su sužadėtiniu Džeimsu Raitonu (James Righton), nes ją apima panika dėl įvairiausių organizacinių dalykų.

Nors 27-erių mergina nebijo eiti prie altoriaus, ją ne juokais gąsdina visi pasiruošimo iškilmėms reikalai. Juk reikia suplanuoti tiek įvairiausių smulkmenų!

"Ji susinervina vos prakalbus apie vestuves. Kira turi savų minčių ir stengiasi susidėlioti planą, bet tai labai sudėtinga. Kirai svarbiausia būti su mylimuoju, visa kita gali palaukti, " - pasakoja artimas aktorės bičiulis.

Filmo "Ana Karenina" žvaigždė atviravo, kad anksčiau jautė spaudimą tuoktis ne iš draugų ar artimųjų, bet iš žiniasklaidos, kuri nuolat spėliojo, ar žavi britė laukiasi vaiko. "Žmonės vis bandė paversti mane nėščia! Aš dar tam nepasiruošusi. Taip, noriu turėti vaikų, bet ne šiuo metu, - juokiasi K.Naitli. - Kokius 4-5 kartus manęs klausė, ar aš laukiuosi. Žinot, pradėjau galvoti, ar aš atrodau nėščia... Esu labai liekna mergina, todėl atrodyti besilaukianti negaliu. Tada suvokiau, kad toks klausimas kyla dėl žiedo ant mano piršto!"

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder