Kinijoje - morkinės piršlybos

Kinijoje - morkinės piršlybos

Ieškote originalios piršlybų idėjos? Imkite pavyzdį iš kino, savo merginos rankos paprašyti nusprendusio persirengus milžiniška morka.

Kad morkinės piršlybos būtų kuo įspūdingesnės, vyrukas įtikino 48 savo draugus palaikyti jam kompaniją, rašo orange.co.uk. Šie sutiko ir, pasidabinę tokiais pat pliušiniais morkų su saulės akiniais kostiumais, patraukė morkų šokiu apžavėti nieko neįtariančios merginos.

Pats idėjos autorius, šiuo metu jau jaunikio statusu besimėgaujantis jaunikis Pangas Kunas pasakojo, savo merginos širdies ir rankos prašyti norėjęs netradiciškai, kad garantuotai atkreiptų jos dėmesį ir ši diena būtų įsimintina visam likusiam gyvenimui.

Iš tikrųjų, piršlybų ceremonija buvo įsimintina ir toli gražu ne tradicinė. Pirmiausia P. Kunas, bevaikštinėdamas prekybos centre kartu su savo mergina Zhao, apsimetė norįs į tualetą. Tada persirengė morkos kostiumu ir kartu su taip pat pasipuošusiais draugais atliko šokio pasirodymą savo išrinktajai. Po daržovių gvardijos šokio numerio jis, nenusivilkdamas kostiumo, per mikrofoną ištarė tokius žodžius:

„Prieš šešis mėnesius sutikau tave. Iki šiol atsimenu tavo kuklumą per mūsų pirmąjį pasimatymą, mano nekantravimą, laukiant antrojo susitikimo ir tą jaudinančią akimirką, kai pirmą kartą kino salėje laikiau tavo ranką“.

Mergina, išgirdusi savo vaikino balsą, jį atpažino, tačiau morkų jūroje negalėjo suprasti, kurioje iš jų slepiasi jos pokštininkas vaikinas. Tada pagaliau jis ištrūko iš oranžinės minios, nusivilko kostiumą, priklaupė ir paprašė šokiruotos panelės už jo tekėti.

Fone skambėjo draugiškų morkų ir praeivių šūkiai „tekėk už jo, tekėk už jo! “. Merginai kukliai linktelėjus, pora pasibučiavo ir, kaip pasakojo jų bendras draugas, netrukus planuoja atšvęsti vestuves.

Paklaustas, kodėl pasirinko būtent šias daržoves, P. Kunas atsakė, kad būtent dėl spalvos – jo mylimoji itin mėgsta oranžinę spalvą.

Susumavus, šis ekscentriškas romantikas savo piršlybų idėjos realizavimui išleido apie 100000 juanių (apie 40000 litų) bei praleido ištisas dvi dienas repetuodamas šokį. Tačiau svarvžbiausia, tikslas pasiektas – vestuvės jau ne už kalnų.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder