Katažina Nemycko nerimauja dėl dar nepasiūtos vestuvinės suknelės

Katažina Nemycko nerimauja dėl dar nepasiūtos vestuvinės suknelės

Šią vasarą aukso žiedus bažnyčioje sumainysiantys dainininkai Katažina Nemycko (34) ir Deivydas Zvonkus (36) šiuo metu gyvena vestuvių pasiruošimo rūpesčiais. Atlikėja prisipažino jau pradedanti nerimauti dėl to, kad dar neturi vestuvinės suknelės, tačiau patikino, kad gražiausios šventės jos gyvenime niekas nesugadins.

K.Nemycko prisipažino, kad idealių vestuvių vizija laikui bėgant jos mintyse keitėsi kelis kartus. "Paauglystėje svajojau, kad tai bus labai didelė šventė, paskui paaugau, ėmiau realiau žiūrėti į gyvenimą ir tokia idėja nebeatrodė patraukli. Svarsčiau, kad tai yra dviejų žmonių šventė, todėl nereikia nei prabangos, nei pompastikos. Galiausiai, kai ėmėme realiai planuoti, supratome, kad norime, jog dalyvautų visi artimi žmonės, todėl, patikėkite, tai bus ne tik didelės, bet labai didelės vestuvės. Juk tai svarbiausia šventė mano gyvenime", - pasakojo atlikėja.

Daug vestuvių kaip dainininkė aplankiusi K.Nemycko puikiai žino, kokių pramogų per vestuves nori, o kokių - ne. "Mūsų vestuvėse tikrai niekas kas dešimt minučių nedainuos "Ilgiausių metų", nedeginsime rūtų vainikėlio", - sakė atlikėja.

Didžiausias Katažinos galvos skausmas dabar - vestuvinė suknelė. "Galiu išduoti paslaptį, kad jos dar neturiu ir dėl to jau imu nerimauti. Ketinu ją pasisiūti, bet kokia konkrečiai ji bus - nežinau", - teigė būsima nuotaka.

Nors ir ne iškart po vestuvių poros laukia saldus medaus mėnuo. "Matyt, jį nukelsime vėlesniam laikui - kai Lietuvoje jau bus šalta, bus daug maloniau išvykti į šiltus kraštus. Be to, jau yra suplanuoti koncertai, renginiai, todėl negalėsime visko mesti ir išmauti ilsėtis", - sakė K.Nemycko.

Paklausta apie šeimos pagausėjimą, dainininkė neatmetė galimybės artimiausiu metu susilaukti atžalos. "Jei planuojame tuoktis, planuojame ir šeimos pagausėjimą, bet, kaip aš juokauju, bus taip, kaip Dievas ir Deivydas duos", - šypsojosi būsima nuotaka.

Parengta pagal priedą „Laisvalaikis“

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder