Kas neša sėkmę žvaigždėms?

Kas neša sėkmę žvaigždėms?

Nenorėdami atbaidyti sėkmės, žinomi žmonės turi įvairiausių talismanų. Vieni atlikėjai laimės paukštę prisijaukina išskirtinėmis gitaromis, kiti - kompaktiniais diskais, treti - batais ar paslaptingais ritualais.

Kompaktinis diskas

"Olialia pupytė" Oksana Pikul įsitikinusi, kad sėkmę gali atnešti bet koks daiktas, jei tik įtikėsi jo teigiama energija. Svarbiausia, anot jos, yra tikėti. Todėl grupės narė prieš koncertus rankinėje visada turi "Olialia pupyčių" kompaktinę plokštelę, kurioje įrašytos trijulės dainos ir vaizdo klipai.

"Aš tą "kompaktą" laikau mūsų talismanu. Ar jis pasiteisina? Na, jei mūsų trijulę kviečia koncertuoti ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje, manau, kad pasiteisina", - išduoda O.Pikul.

Tiesa, kokių šalių pasiūlymų sulaukė "pupytės", ji dar nelinkusi išduoti. "Girtis negražu", - juokiasi Oksana ir priduria, kad vėliau apie tai būtinai informuos savo gerbėjus.

Batai su platforma

"Junior" grupės sielai Rositai Paulauskaitei jau daugelį metų scenoje sėkmę neša jos įspūdingi batai su platforma. "Kai grupė vėl pradėjo veiklą, aš koncertuodavau avėdama tais pačiais batais, su kuriais lipdavau į sceną prieš 12 metų. Tačiau per vieną pasirodymą man juos pavogė. Todėl specialiai vykau į Londoną ir ten įsigijau analogiškus batus su platforma", - pasakoja Rosita. Grupės vokalistė bandė koncertuoti ir apsiavusi aukštakulnius, bet, jos manymu, tąkart koncertas nenusisekė. "O gal ir aš jaučiausi ne taip gerai kaip su savo sėkmę nešančiomis "platformomis". Tie batai yra mano dalis, su kuria susigyvenau jau prieš daugelį metų. Įtariu, kad dar ilgai jų neiškeisiu", - tikina R.Paulauskaitė.

Prieš koncertus užsikabindavo rožinį

Atsinaujinusios grupės "Pikaso" narys Haroldas Šklėrius pusiau juokais, pusiau rimtai prisipažino, kad kolektyvo talismanas yra jų vadybininkas Gintaras Bendžius. Be to, smagioji trijulė prieš koncertus visada išberia grupės šūkį. Kokį, deja, nepanoro atskleisti. "Kai koncertuodavau kaip solo atlikėjas, prieš labai svarbius pasirodymus ant kaklo užsikabindavau rožinį, maldelę sukalbėdavau", - atvirauja Haris.

Oranžinė gitara

Grupės "Rondo" vokalistas Aleksandras Ivanauskas - Fara savo talismanu laiko gitarą, su kuria nesiskiria jau daug metų. Išskirtinį oranžinės spalvos muzikos instrumentą jis įsigijo Amerikoje ir davė jam Music Man vardą. "Turėjau daug gitarų, kol radau savąją. Ko gero, nebuvo nė vieno koncerto, kad su ja nepasirodyčiau. Net dalyvaudamas muzikiniame projekte "Žvaigždžių duetai" su ja eidavau į sceną. Aš kartais vakare net pasistatau ją priešais save ir žiūriu, grožiuosi. Ji yra išskirtinė. Ir ne tik dėl oranžinio kamuolio spalvos", - sako Fara.

Sėkmę lemia pati idėja

Sunkiosios muzikos atstovas Jeronimas Milius sako, kad jo grupė "Soul stealers" neturi jokio talismano.

"Pasirodo, esame labai normalūs", - juokiasi jis. Tiesa, vokalistas priduria, kad jo grupei sėkmę lemia jų gera nuotaika ir pati muzikinė idėja, todėl talismanų nebeprireikia.

Parengta pagal dienraštį "Vakaro žinios"

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder