Kalėdų dvasia Holivude: kokių tradicijų laikosi žinomi aktoriai?

Kalėdų dvasia Holivude: kokių tradicijų laikosi žinomi aktoriai?

Gražiausios žiemos šventės Kūčios ir Kalėdos yra neatsiejamos nuo ilgaamžių tradicijų. Daugybe valgių nukrauti stalai, ilgi pokalbiai ir kalėdinė muzika – visa tai tapo neatsiejamais dažnos šeimos šventiniais atributais.

 Ne mažiau įdomiomis tradicijomis garsėja ir Holivudo žvaigždės. Tiesa, jos ir čia sugeba nustebinti pasaulį.

Jessica Alba

Nors įprasta manyti, kad Holivudo žvaigždėms šventines vakarienes gamina geriausi virtuvės šefai, aktorė Jessica Alba pasakoja ne vieną valandą praleidžianti virtuvėje. Tiesa, žinoma moteris pridūrė, kad prie šventinės vakarienės turi prisidėti visi šeimos nariai.

„Aš tiesiog dievinu šventinę atmosferą, tad visuomet planuojame ilgą vakarienę su šeima ir draugais. Mane visuomet džiugina mano tėčio pagamintas kalakutas. Tai jau tapo tradicija, nors mano tėtis nevengia paeksperimentuoti virtuvėje ir kiekvienais metais pateikia staigmenų“, – pasakojo ji.

Aktorė tikino, kad po šventinės vakarienės visuomet gieda kalėdines giesmes.

„Tai yra nelaužoma tradicija. Visuomet giedame „12 Days of Christmas“, – pasakojo moteris.

Blake Lively

Dviejų vaikų mama, serialo „Liežuvautoja“ žvaigždė Blake Lively per šventes leidžia sau patingėti. Moteris pasakoja, kad šv. Kalėdų rytą į jos lovą atbėga vaikai, jie šią dieną praleidžia kalbėdamiesi apie jiems svarbius dalykus, dalydamiesi prisiminimais.

„Nežinau, kas pradėjo šią tradiciją, bet mano vaikai visuomet atsiduria mano lovoje. Mes turbūt septynias valandas praleidžiame tiesiog kalbėdamiesi. Iš tiesų, neįtikėtinai malonu užmegzti nuoširdų pokalbį su vaikais ir vyru“, – šyptelėjo ji.

Melissa Joan Heart

Legendinio serialo „Raganaitė Sabrina“ žvaigždė Melissa Joan Heart prisipažino, kad turi silpnybę kalėdinei atributikai. Artėjant gražiausioms metų šventėms, aktorė negali praeiti pro parduotuvių lentynas, lūžtančias nuo kalėdinių megztinių, šalikų ir statulėlių. 

Trijų vaikų mama pasakojo, kad prieš kelerius metus jos namuose atsirado tradicija – Kalėdų rytą persirengti nykštukais. M. J. Heart juokėsi, kad net svečių prašo paisyti šios tradicijos.

„Man tiesiog labai smagu sugrįžti į vaikystę ir elgtis šiek tiek kvailai“, – portalui „People“ pasakojo ji.

Sandra Bullock

Persirengimo idėja nesvetima ir 55-erių aktorei Sandrai Bullock.

„Kiekvienais metais persirengiu Kalėdų Seneliu ir vaikštau tamsoje, kad vaikai matytų“, – sakė ji.

Visgi aktorė juokėsi, kad vaikai ją pradėjo įtarinėti – esą vieną kartą į jų namus užėjo tikras Kalėdų Senelis, kol S. Bullock vaikštinėjo kieme. Aktorė atviravo, kad įtarimų vaikams sukėlė ir tai, jog kiekvieną kartą, kai tik jie pamato Kalėdų Senelį, jų mama „vedžioja šunį“.

Mila Kunis ir Ashtonas Kutcheris

Aktoriai Mila Kunis ir Ashtonas Kutcheris garsėja griežtu vaikų auklėjimu. M. Kunis atviravo, kad net per šventes savo atžalų stengiasi per daug nelepinti.

„Mes net per šventes paisome taisyklių. Pavyzdžiui, net mūsų artimieji ir draugai žino, kad per šventes vaikams nereikia nešti dovanų“, – pasakojo aktorė.

Pasak žinomos moters, jų vaikai per maži, kad galėtų įvertinti kitų žmonių pastangas, ieškant jiems dovanos. Tačiau nenorėdama visiškai uždrausti dovanų idėjos, M. Kunis artimųjų paprašė įteikti vaikams tik po vieną dovaną.

„Dovanos mažiems vaikams neturi jokios reikšmės. Gavę kalną skirtingų žaislų, jie nesugeba pasidžiaugti vienu daiktu. Jiems tik rūpi gauti kuo daugiau“, – sakė ji.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder