Kalėdinių stebukliukų - pas floristą

Kalėdinių stebukliukų - pas floristą

REKLAMA

Artėjant vienoms Kalėdoms, kolegė atnešė gražiai supakuotą dėžutę. Žinoma, smalsu buvo tuoj pat ją išvynioti. Bet dėl visa ko paklausiau, ar galiu ją atidaryti per pačias Kalėdas? Kolegė patarė nedelsti...

Išvyniojau namuose. Ir tai tapo sielos švente. Dėžutėje buvo įguldytas iš samanėlių, šiaudelių ir kitų augaliukų sukomponuotas angeliukas. Jis skleidė šilumą - mano kolegės rankų, sielos ir fantazijos. Tas angeliukas ir dabar mano angelų kolekcijoje. Bene pats brangiausias.

Taigi, artėja Kalėdos. Ir vėl sukame galvas, ką padovanoti patiems mieliausiems ir brangiausiems žmonėms? Kinų gamybos kalėdiniai blizgučiai jau taip apkartę ir lenda per gerklę. Jais tikrai nieko nei pradžiuginsi, nei sušildysi. Todėl mane patraukė floristo Sigito Kaminsko skelbiamas kursas, kuriame ponios ir panelės, o gal ir ponai su ponaičiais galėtų pasimokyti floristinių kalėdinių kompozicijų namams papuošti ar dovanėles artimiesiems ar bičiuliams savo rankomis iš natūralių medžiagų sukomponuoti. Kursais galėtų susidomėti ir restoranų darbuotojai, kurie galėtų pasimokyti, kaip menkiausiomis sąnaudomis papuošti salę ir stalus Kalėdoms, Naujiesiems metams.

Tokius kursus jau esu lankiusi. Kaip buvo džiugu iš kavos pupelių, cinamono lazdelių klijuoti žvakides, skleidžiančiais kvapą, iš tuščiavidurių augalų kotų sukomponuoti kažką panašaus į laišką ir t.t. O kur dar kūrybinis džiaugsmas, kai kažką sugebėjai gražaus padaryti? O bendravimas su kitais kurso lankytojais...

Taigi, jeigu norėtumėte ne standartinėmis kinų girliandomis papuošti savo namus, biurus, kavines ar apdovanoti artimuosius ir bičiulius savo rankdarbiais, lapkričio 22-24 d. floristikos ir fitodizaino paslaptis įminti ir kažko išmokti visam gyvenimui galėtumėte su fitodizainere Aja Žagarinia iš Rygos.

Registruotis galite tel. 410202, 8 616 49644, rašyti el. laiškus adresu [email protected]

EGLUTĖ. Kursuose fitodizainerė iš Rygos pamokytų, kaip tokią eglutę ir kitokius kalėdinius papuošalus patiems pasidaryti.

REKLAMA

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder