K. Kardashian paskelbė apie garsiojo realybės šou pabaigą: šeima buvo filmuojama net 14 metų

K. Kardashian paskelbė apie garsiojo realybės šou pabaigą: šeima buvo filmuojama net 14 metų

Kim Kardashian socialiniuose tinkluose paskelbė apie garsiojo realybės šou „Keeping up with the Kardashians“ pabaigą. Daugiau nei 14 metų filmuotas Kardashian ir Jenner gyvenimas nebebus rodomas eteryje.

„Mūsų nuostabiems gerbėjams, – rašoma oficialiuose Kim, Khloe, Kourtney ir kitų Kardashianų paviešintuose pranešimuose. – Sunkia širdimi kaip šeima priėmėme nelengvą sprendimą atsisveikinti su „Keeping Up With The Kardashians“.

Po kas bus 14 metų, 20 sezonų, šimtų epizodų ir begalės atskirų projektų esame daugiau nei dėkingi visiems, kurie mus žiūrėjo visus tuos metus – gerais ir blogais laikais, mūsų laimę, ašaras, santykius ir vaikus. Amžiams branginsime tuos nuostabius prisiminimus ir nesuskaičiuojamą kiekį žmonių, su kuriais susipažinome.

Ačiū tūksttančiams žmonių ir verslų, kurie prisidėjo prie šios patirties. Ypatingai noriu padėkoti realybės šou prodiuseriui Ryanui Seacrestui ir kanalui „E!“ už buvimą mūsų partneriu.

Paskutinis sezonas pasirodys 2021 metų pradžioje.

Be šio realybės šou aš nebūčiau, kur šiuo metu esu. Aš esu labai dėkinga visiems, kurie žiūrėjo ir palaikė mane ir mano šeimą šiuos nuostabius 14 metų. Šis šou padarė mus tokiais, kokie esame“, – instagrame rašė Kim.


|

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder