K. Kardashian internautų kaltinama pavogusi iš dukters North vaikystę

K. Kardashian internautų kaltinama pavogusi iš dukters North vaikystę

Realybės šou žvaigždė Kim Kardashian internautų kaltinama mokanti savo vyriausią dukrą godumo ir pavogusi iš jos vaikystę bei jos teikiamus džiaugsmus po to, kai socialiniame tinkle žinoma moteris pasidalijo jos papuošalais pasipuošusios šešiametės dukters nuotrauką.

Fotografijoje mažoji North įamžinta valganti ledus, dėvinti gyvatės rašto palaidinę ir džinsinius šortus. Prie jų mergaitė priderino gerokai per didelius mamos auskarus ir vardinius „Carolina Lenke“ akinius nuo saulės.

„Nemaniau, kad mano dukra drabužius ir papuošalus pamils taip greitai, – rašė Kim po nuotrauka. – Po darbo namo grįžtu ir North randu apsirengusią mano drabužiais. Specialiai jai sukūriai šiuos akinius nuo saulės, nes savaisiais tikrai nesidalinsiu! Myliu savo madistę North!“

Neilgai trukus po nuotrauka komentarų skiltyje K. Kardashian sulaukė kritikos dėl to, kad leido dukrai taip greitai suaugti. Kiti internautai ir jos sekėjai netiki, kad mažoji pati išsirinko drabužius ir aksesuarus. Jų nuomone, tai mama prikišo rankas prie dukters stiliaus.

„Jai 6-eri, tiesa? Netikiu, kad ji pati save aprengė“, – rašė vienas.

„Mokykite juos meilės, kuklumo ir dorumo bei pagarbos, o ne godumo ir tuštybės“, – pridūrė kitas.

„Graži mergaitė, išlaikyk ją tokią, kol ji pati to nori. Dar spės išbandyti makiažą ir skirtingus stilius“, – teigė trečias.

„Neatimk iš jos vaikystės. Apsaugok tai, padėk jai ir saugok. Ji spės užaugti, o šių dienų ji nesusigrąžins. Taigi, būk tikra mamyte ir paprašyk jos atsikratyti šitų juokingų dalykų“, – nepasitenkinimą Kim auklėjimo stiliumi išreiškė internautas.

Tai ne pirmas kartas, kai K. Kardashian internetinėje erdvėje buvo išpeikta dėl vaikų auklėjimo. Vos prieš keletą savaičių jos dukra buvo įamžinta juodais dažais išdažytomis lūpomis. Tai taip pat nepraslydo nuomonę apie tai turintiems internautams pro akis. 

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder