Juoką kelianti pranašystė: kinomanai tikina, kad „Disney“ nuspėjo koronaviruso protrūkį

Juoką kelianti pranašystė: kinomanai tikina, kad „Disney“ nuspėjo koronaviruso protrūkį

Tikriausiai jau girdėjote, kad pramogų pasaulyje neįtikėtinomis pranašystėmis pagarsėjo serialas „Simpsonai“. Šis nuspėjo, kad JAV prezidentu taps Donaldas Trumpas, o visai neseniai aidėjo nuostabos, kad kūrinys išpranašavo ir koronaviruso pandemiją. Visgi „Disney“ gerbėjai tikina, kad ne mažiau įspūdingomis ateities prognozėmis gali pasigirti ir šios kompanijos kuriami filmai.

Metro.co.uk praneša, kad dar 2010 metais pasirodžiusiame animaciniame filme „Ilgo plauko istorija“ „Disney“ kalbėjo apie koronavirusą. Tiesa, filmo gerbėjų argumentai kelia šypseną – šie teigia, kad filmas net nupasakojo, kaip žmonės turės elgtis koronaviruso pandemijos metu.

Animaciniame filme pasakojama stebuklingus plaukus turinčios princesės Rapunzelės istorija. Neįtikėtino ilgio princesės kasa suteikdavo grožio bei jaunystės, tad norėdama būti amžinai jauna, pikta ragana pagrobė Rapunzelę ir uždarė ją bokšte. 

Siaučiant koronavirusui filmo gerbėjai prisiminė šmaikštų sutapimą – princesė buvo uždaryta pilyje, kuri vadinosi Korona, o visas merginos gyvenimas priminė nesibaigiantį karantiną, rašo Metro.co.uk.

Socialiniuose tinkluose šis filmo epizodas karantino metu išplito it virusas.

„Nemanau, kad tai buvo tik atsitiktinumas. „Disney“ kompanija išpranašavo ateitį, nors ir netiesiogiai“, – juokėsi vienas filmo gerbėjas.

Kiti kinomanai juokėsi, kad ilgai užsitęsęs karantinas paskatino Rapunzelę susirasti savo svajonių vyrą.

„Po ilgos izoliacijos Rapunzelė taip pat susipažino su tobulu vyru – princu. Manau, karantinas tik į naudą“, – juokėsi internautai.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder