JAV parduotuvėje lūžus lentynai kilo vyno potvynis

JAV parduotuvėje lūžus lentynai kilo vyno potvynis

Gėrimų parduotuvėje darbininkams teko skuosti, kiek įkabinantiems, nes, sulūžus 24 m aukščio lentynai, juos vijosi milžiniška vyno butelių griūtis.

Sudužus beveik 7000 vienetų butelių, kilo tikras potvynis – vynas tiesiogine to žodžio prasme plūdo pro alkoholinių gėrimų "Superior Discount Liquor" parduotuvės Viskonsine duris, rašo orange.co.uk.

23 metų jos darbuotojas Nickas Haenkas pasakojo, kad tuo metu jis tvarkė prekes lentynoje. Beveik užbaigęs darbą, jis išgirdo keistoką garsą.

"Išgirdau, kaip kažkas trakštelėjo, pakėliau akis ir pamačiau į mane artėjančių butelių rietuvę. Akimirksniu apsisukau ir leidausi kiek galėdamas greičiau bėgti", – pasakojo N. Haenas.

"Na, ir buvo streso – tiesiog neįtikėtina! Buvome visiškai apstulbinti ir negalėjome patikėti, kad tai iš tikrųjų nutiko", – džiaugėsi išnešęs sveiką kailį parduotuvės darbuotojas.

Visa laimė, kad per šį incidentą niekas nenukentėjo. Darbuotojai sėkmingai išsisuko nuo butelių lavinos, o pirmieji klientai dar nebuvo atvykę į parduotuvę.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder