JAV: ant kambarinės drabužių aptikta Dominiko Stroso Kano spermos

JAV: ant kambarinės drabužių aptikta Dominiko Stroso Kano spermos

Jungtinių Valstijų žiniasklaida praneša, kad ant kambarinės drabužių aptikta buvusio Tarptautinio valiutos fondo (TVF) vadovo Dominiko Stroso Kano (Dominique Strauss-Kahn) DNR, informuoja CNBC.

62 metų D. Strosas Kanas kaltinamas gegužės 14 dieną seksualiai priekabiavęs prie viešbučio kambarinės ir mėginęs ją išprievartauti. Penktadienį jis buvo paleistas už užstatą ir dabar dienas leidžia saugomame bute Manhatane, Niujorke.

Laikraštis "The New York Times" pranešė, kad teisėsaugos atstovai patvirtino, jog ant kambarinės drabužių aptikta D. Stroso Kano DNR.

"The Wall Street Journal" taip pat pranešė, kad ant marškinių apykaklės rastų spermos pėdsakai sutapo su paimtu D. Stroso Kano DNR mėginiu. Laikraštis taip pat teigia, kad remiasi teisėsaugos atstovų suteikta informacija.

Abu laikraščiai teigia, kad D. Stroso Kano advokatas atsisakė pakomentuoti jų informaciją.

Pirmadienį TVF personalui išplatintame laiške D. Strosas Kanas griežtai paneigė jam metamus kaltinimus ir su suėmimu susijusius įvykius pavadino "asmeniniu košmaru". Laiške jis taip pat atsiprašė institucijos už sukeltus nesklandumus ir sakė, kad galiausiai bus reabilituotas.

"Aš griežtai neigiu man metamus kaltinimus. Esu tikras, kad tiesa išaiškės ir aš būsiu reabilituotas", - laiške buvusiems kolegoms teigė D. Strosas Kanas.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder