J. Žižės konkurso kulminacija: viešas atsiprašymas ir atsitraukimas nuo soc. tinklų

J. Žižės konkurso kulminacija: viešas atsiprašymas ir atsitraukimas nuo soc. tinklų

Kurį laiką žiniasklaidoje ir socialiniuose tinkluose netyla kalbos apie naują influencerės Julijos Žižės konkursą. Visai neseniai išpopuliarėjus šiam konkursui, daugelis sudvejojo jo skaidrumu ir įžvelgė paslėptą reklamą, kuria perkami sekėjai. Nors J. Žižė gynė savo poziciją, konkursui pasibaigus žinoma moteris viešai atsiprašė.

Atsiprašymo vaizdo įrašą J. Žižė paskelbė instagrame.

„Ši savaitė buvo beprotiškai sunki ir mano šeimai, ir man. Bet, aišku, prisiimu visą atsakomybę ir visą kaltę dėl konkurso metu padarytų klaidų. Labiausiai atsiprašau savo kolegų dėl ne iki galo aiškių taisyklių ir, aišku, savo sekėjų dėl neatskleistų ketinimų. Džiaugiuosi bent tiek, kad pavyko išrinkti laimėtojus ir kad prizai keliauja pas juos. 

Kalbant apie prizus, tai dėl krūtinės korekcijos ir didinimo operacijos aš jokiais būdais nenoriu, kad jūs priimtumėte klaidingai mano nuomonę dėl šio prizo pasirinkimo. Tai nėra „pasigražink savo išvaizdą nemokamai“, tai yra „pagalba moteriai“ prizas.

Ir dėl visų jūsų komentarų man yra be proto sunku. Mano šeimai irgi. Mums be proto sunku. Manau, kad pats geriausias būdas dabar ir geriausias sprendimas šią akimirką tiek mano šeimos, tiek mano sekėjų atžvilgiu yra mano pasitraukimas iš socialinės medijos veiklos kuriam laikui. 

Ir apmąstyti viską, kas įvyko su šia situacija, ir pabūti, skirti daugiau laiko savo šeimai. Ačiū išties, ačiū visiems, kurie mane palaikėte, ir dar kartą visų atsiprašau“, – kalbėjo žinoma moteris.

Alfa.lt primena, kad, prasidėjus konkursui, pirmasis jį sukritikavo Naglis Bierancas. Žinomas vyras teigė, kad tokiuose konkursuose visas dėmesys atitenka prekių ženklui, o ne asmeniškai influenceriui, nes prekių ženklas už jį moka, o influenceris žymi reklamą, ko šiuo atveju nėra daroma.

„Taigi, kas negerai su J. Žižės konkursėliu? Ponia sugalvojo strategiją, nukopijuotą nuo rusų, kuri, beje, buvo stipriai kritikuojama, kaip „oficialiai“ nusipirkti sekėjų ir pasikelti savo reitingus apsimetant nuoširdžiu dovanotoju“, – instagrame neseniai kalbėjo N. Bierancas. 


Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder