J. Bieberio pranešimas ne juokais supykdė gerbėjus

J. Bieberio pranešimas ne juokais supykdė gerbėjus

Balandžio 1-oji – Tarptautinė melagių diena, tad visi, kas tik turėjo bent kiek noro ir šiek tiek kūrybiškumo, prieš porą dienų bandė apgauti aplinkinius ir draugus. Tai padaryti nusprendė ir populiarus atlikėjas Justinas Bieberis.

 Tačiau jis, užuot sukėlęs kitiems juoką, dėl savo pokšto sulaukė itin gausios kritikos. Ką tokio iškrėtė kanadietis atlikėjas?

Socialiniame tinkle J. Bieberis pasidalijo ultragarso tyrimo nuotrauka, kuria neva pranešė apie savo žmonos Hailey Baldwin nėštumą. Vėliau jis paviešino dar tris fotografijas. Jose H. Baldwin įamžinta neva apsupta gydytojų ginekologo kabinete.

Kaip paaiškėjo vėliau, ultragarso tyrimo nuotrauką J. Bieberis pasiskolino iš interneto, o gydymo įstaigoje daryti kadrai – surežisuoti.

Nors tai buvo tik pokštas, jis sulaukė nemažai kritikos. Internautai piktinasi Justino netaktišku elgesiu prieš moteris, kurios turi vaisingumo problemų. Kiti teigė, kad J. Bieberis taip elgdamasis pats sau pakenks.

Į šią neapykantos bangą sureagavo ir pats atlikėjas. Instagrame jis rašė: „Visada atsiras žmonių, kuriuos kas nors žeidžia, taip pat gausu tokių, kurie nesupranta juokų. Esu pokštininkas ir buvo Balandžio 1-oji. Nenorėjau pasirodyti nejautrus tų, kurie negali susilaukti vaikų, atžvilgiu. Dauguma mano pažįstamų Melagių dieną krečia būtent šį pokštą – savo tėvams praneša besilaukiantys, taip siekdami sulaukti geros jų reakcijos. Tačiau aš vis tiek atsiprašysiu ir prisiimsiu už tai atsakomybę. Tikrai nenoriu nieko įžeisti.“

Žinomą atlikėją sukritikavo ir Jungtinėje Karalystėje populiaraus realybės šou „Love Island“ žvaigždė Malin Andersson, vos prieš keturis mėnesius netekusi savo kūdikio.

„Žinant, kad jis turi tiek daug sekėjų, toks elgesys žiaurus. Tai šlykštu, nepateisinama ir gali turėti neigiamos įtakos visiems, kas turi vaisingumo problemų, negali pastoti, patyrė persileidimą ar neteko kūdikio“, – rašė ji socialiniame tinkle.

26-erių M. Andersson dukros susilaukė prieš pat Kalėdas. Consy pavadinta mažylė gimė keliomis savaitėmis per anksti, jos sveikata buvo itin prasta. Po mėnesio mergaitė mirė.


Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder