Įspūdingas Radžio gerbėjos jubiliejus virto milžiniška paslaptimi

Įspūdingas Radžio gerbėjos jubiliejus virto milžiniška paslaptimi

Garsiausia dainininko Radži gerbėja vadinamos Raisos Šarkienės namuose šiuo metu - kalnai rožių. Netrūksta ir išskirtinių dovanų, kurių iki šiol moteris nespėjo nei išpakuoti, nei kaip reikiant apžiūrėti. Staigmenos bei sveikinimai iš viso pasaulio vis dar plaukia. O kalbos apie ką tik praūžusį 55-ąjį Raisos Šarkienės jubiliejų – jau sklando po Vilnių.

Įspūdinga, brangi, tačiau itin slapta šventė. Kodėl visuomenės dėmesio nevengianti Raisa į penkiasdešimt penktojo gimtadienio puotą nekvietė žurnalistų? Kokius svečius Raisa saugojo nuo viešumos? Ar moteris gimtadienyje dalyvavo Radžis? Ar jis dainavo? Jeigu taip, kokią dovaną įteikė ištikimiausiai savo gerbėjai? Ir kas Raisai Šarkienei padovanojo įspūdingą 55 rožių puokštę ir tūkstančius kainavusį žiedą su brangakmeniais?

Daugybė klausimų ir atsakymai, kurie priblokš daugelį. LNK laidoje "Neišgalvoti gyvenimai" – vienintelis Raisos Šarkienės interviu. Išskirtiniame pasakojime – ne tik moters gimtadienio iškilmės, bet ir sukrečianti gyvenimo drama. Ar tiesa, kad Raisa Šarkienė – bankrutavusi milijonierė?

 

 

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder