Iš Klaipėdos bus skraidinami nemokami atvirukai

Iš Klaipėdos bus skraidinami nemokami atvirukai

Goethe‘s instituto partizanai ragina prisiminti atvirlaiškių gavimo džiaugsmą ir penktadienį Klaipėdoje rengia „Kuckuck“ originalių atvirlaiškių kūrimo akciją.

Penktadienio popietę viešose Klaipėdos vietose bus galima sukurti savo atviruką ir nemokamai išsiųsti jį artimiesiems, draugams arba nepažįstamam „Kuckuck“ projekto dalyviui – naujam draugui.

Jaunieji Goethe‘s partizanai nuo 14 val. Klaipėdos Kruizinių laivų terminale kvies praeivius kurti originalius atvirlaiškius ir siųsti juos, taip prisijungiant prie „Kuckuck“ projekto idėjos – prisiminti atvirlaiškio siuntimo ir gavimo džiaugsmą, skatinti kūrybingumą, tobulinti vokiečių kalbos žinias ir atrasti naujų draugų ne tik internetu, bet ir siunčiant laiškus. Po valandėlės akcija persikels į Senąją perkėlą, o vėliau ir į Teatro aikštę. Kitą savaitę atvirlaiškių akcija bus rengiama jau Vilniaus centre.

„Klaipėda tapo pirmuoju mūsų tašku, kur siūlysime praeiviams galimybę sukurti savo atviruką ir jį išsiųsti nemokamai. Lietuvos uostamiestį pasirinkome ne tik dėl to, kad vasaros metu tai bene gyviausias didmiestis iš visų. Senaisiais laikais tai būdavo vieta, kur pirmiausia atkeliaudavo paštas iš užjūrio kraštų, todėl tai turi ir simbolinę reikšmę. Kviečiame iš anksto prisiminti savo draugų adresus ir drąsiai prieiti, vos tik pamatysite „Kuckuck“ plakatą. Net jei ir neturėsite užsirašę adreso, galėsite atviruką išsiųsti kažkam iš jau dalyvaujančių projekte“, pasakoja Goethe‘s partizanai Darius ir Giedrė.

Dalyvauti „Kuckuck“ projekte, kurti, siųsti ir gauti atvirukus gali kiekvienas. Visos instrukcijos: www.kuckuck.lt

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder