Ieva Šimukauskienė: "Kale buvau sąmoningai!"

Ieva Šimukauskienė: "Kale buvau sąmoningai!"

Šio ketvirtadienio diskusijų laidoje "Valanda su Rūta" bus kalbama ne tik apie dalyvavimą projektuose, bet ir teisėjavimą juose. "Nepabijosiu jūsų paklausti, bet šokių projekte, kaip pati sakote, komisijos nare kale buvote sąmoningai?", - aktorės Ievos Šimukauskienės klaus laidos vedėja Rūta Mikelkevičiūtė. "Taip, manęs tikrai niekas nevertė prisiimti tokio vaidmens", - atsakys praėjusių metų šokių projekte kandumu ir aštrumu išgarsėjusi aktorė ir šokėja Ieva Šimukauskienė.

Moteris pasakos, kad išgirdusi kvietimą teisėjauti šokių projekte ilgai nesvarstė, o pasiūlymą priėmė kaip puikią galimybę pasirodyti. "Konsultavausi su nemažai televizijoje dirbančių ir klausiau jų, kas ant bangos. Kiekvienas einantis į televizijos projektus turi būti pasiruošęs ne tik asmeninių santykių nagrinėjimui, tačiau ir itin aštriai, ir kartais ne visai maloniai kritikai. Juk tai šou, ir žiūrovui reikia tikrų emocijų", - aiškins I.Šimukauskienė. Pasak jos, talentų begalės, tačiau tų, kurie geba jį atskleisti prieš kamerą – vienetai.

"Nepateisinu komisijos narių, kurie į projektą atėjusį talentą tik ir bando sugniuždyti ir sutrypti. Juk jam kaip tik reikia padėti atsiskleisti, jį ugdyti", - tikins kita aktorė ir komisijos narė Kristina Kazlauskaitė.

Paskutiniojoje šio sezono diskusijų laidoje "Valanda su Rūta" susirinks gausus būrys garsių ir mylimų televizijos projektų dalyvių. Šmaikštūs pajuokavimai, interpretuoti pasirodymai ir tai, ko žiūrovai užkulisiuose nemato - jau šio ketvirtadienio laidoje, 19 val. 10 min. tik per LNK.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder